Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (35)Електронна картотека аналітичного опису статей (248)Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки) (35)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=хліб<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 43
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-43 
1.

Осташко І. Анатолій Свириденко про конкуренцію на ринках хліба, молока та комунальних послуг/Ірина Осташко // Деснянка вільна, 2013. т.7 лют. (№ 11) .-С.3
2.

Громовий П. Великий хліб "Агропрогресу"/Петро Громовий // Деснянка вільна, 2012. т.2 серп. (№ 61) .-С.10
3.

Кохан М. Жителям села і міста – хліб із якісного тіста /Микола Кохан // Деснянка вільна, 2012. т.24 берез. (№ 24).-С.4-5
4.

Охріменко С. Ще не зима. Сніги. Серце. Мамин хліб /Світлана Охріменко // Деснянка, 2013. т.19 груд. (№ 16) .-С.5
5.

Галета Л. Журналістський хліб, або Редактором не народжуються/Лариса Галета // Деснянка, 2016. т.9 черв. (№ 24).-С.9
6.

Хліб – за латвійськими рецептами // Деснянка, 2017. т.21 вер. (№ 38).-С.3
7.

Каранда Я. І хліб, і – знання/Ярослав Каранда // Деснянська правда, 2013. т.29 серп. (№ 35) .-С.2
8.

Гаврик В. На мистецькому Обирку знов сіяли й випікали хліб/Вікторія Гаврик // Деснянська правда, 2017. т.18 трав. (№ 20).-С.5
9.

Сапон Володимир Кукурудзяний хліб: дещо із щоденника/Володимир Сапон // Деснянська правда, 2014. т.10 лип. (№ 27).-С.12
10.

Кичко В. Отримали найвищий бал/Валерій Кичко // Вісті, 2013. т.8 берез. (№ 10).-С.3
11.

Корень Н. В Обирку сіяли хліб/Наталія Корень // Голос Присеймів'я, 2015. т.7 трав. (№ 19) .-С.2
12.

Кириленко Хліб від місцевих виробників/Світлана Кириленко // Голос Присеймів'я, 2018. т.3 лют. (№ 5).-С.2
13.

Корень І хліб, і сир, печиво і шоколад./Наталія Корень // Голос Присеймів'я, 2017. т.22 квіт. (№ 16).-С.1
14.

Колбаса "Любимий" - хліб ріпкинський або Нові смаколики дивують покупця/Сергій Колбаса // Життя Полісся, 2017. т.8 лип. (№ 27).-С.4
15.

Гончар О. І будуть хліб корюківський завжди виробляти, і будуть люди - його купувати?./Олександр Гончар // Маяк, 2017. т.25 лют. (№ 9).-С.4
16.

Гончар Лупасове : хліб і газета - у суботу/Олександр Гончар // Маяк, 2020. т.2 лип. (№ 27).-С.4
17.

Поживний та корисний хліб за прадавньою технологією // Коропщина, 2014. т.22 трав. (№ 21).-С.3
18.

Яценко Г. Святе, як хліб, моє рідне село [895 років с. Свидовець Бобровицького р-ну] /Г. Яценко // Наше життя, 2010,N N 40.-С.9.
19.

Ковальчук Л. Чому коропський хліб везуть навіть до Києва?/Л. Ковальчук // Нові горизонти, 2010,N N 91/92.-С.2
20.

Лебідь О. Литовський хліб - до коропського столу/Олена Лебідь // Нові горизонти, 2016. т.16 січ. (№ 3) .-С.2
 1-20    21-40   41-43 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)