Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Данилюк, Інна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.8.047:664.959
Автор(и) : Кравченко, Михайло, Шаповал, Світлана, Данилюк, Інна
Назва : Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської
Місце публікування : Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 131-139: табл. (Шифр М519090/2017/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 137-139
УДК : 664.8.047:664.959
Предметні рубрики: Рибні продукти-- Хіміко-технологічні процеси
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рибна січена маса--масообмін--регідратація
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.64.016.8
Автор(и) : Данилюк, Інна
Назва : Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці
Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2017. - № 4. - С. 228-234: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2017/4). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 232-233
УДК : 664.64.016.8 + DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-228-234
Предметні рубрики: Борошно-- Технологія виробництва тіста-- Зерно пшениці
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): смакові якості--добавки--композитні суміші--мінеральні речовини
Анотація: Покращити харчову та біологічну цінність борошняних кулінарних виробів з прісного тіста можливо завдяки моделюванню багатокомпонентного складу композитних сумішей для його виробництва. Дані дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміш за хімічним складом характнризується покращеним вмістом нутрієнтів.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.682.9
Автор(и) : Данилюк, Інна, Струтинська, Любов
Назва : Технологія млинців із плодово-овочевої сировини
Місце публікування : Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 1. - С. 152-161: табл., рис. (Шифр Т871273/2021/1)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 664.682.9
Предметні рубрики: Борошняні кулінарні вироби-- Млинці-- Технології-- Дослідження
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морквяний сік--волоський горіх--якість--харчова цінність--начинка--млинці смажені--органолептичні показники
Анотація: Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)