Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Данилюк, Інна$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.8.047:664.959
Автор(и)
: Кравченко, Михайло, Шаповал, Світлана,
Данилюк, Інна
Назва
: Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської
Місце публікування
: Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 131-139: табл. (Шифр М519090/2017/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 137-139
УДК
: 664.8.047:664.959
Предметні рубрики:
Рибні продукти-- Хіміко-технологічні процеси
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): рибна січена маса--масообмін--регідратація
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.64.016.8
Автор(и)
:
Данилюк, Інна
Назва
: Технологія прісного тіста із порошком ATHERINA PONTICA та борошном пророщеного зерна пшениці
Місце публікування
: Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2017. - № 4. - С. 228-234: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2017/4). - ISSN 2411-5363
Примітки
: Бібліогр.: с. 232-233
УДК
: 664.64.016.8 + DOI: 10.25140/2411-5363-2017-4(10)-228-234
Предметні рубрики:
Борошно-- Технологія виробництва тіста-- Зерно пшениці
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): смакові якості--добавки--композитні суміші--мінеральні речовини
Анотація:
Покращити харчову та біологічну цінність борошняних кулінарних виробів з прісного тіста можливо завдяки моделюванню багатокомпонентного складу композитних сумішей для його виробництва. Дані дослідження дозволили встановити раціональну концентрацію добавок у композитній суміші для прісного тіста 6:1:3. Розроблена композитна суміш за хімічним складом характнризується покращеним вмістом нутрієнтів.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.682.9
Автор(и)
:
Данилюк, Інна
, Струтинська, Любов
Назва
: Технологія млинців із плодово-овочевої сировини
Місце публікування
: Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 1. - С. 152-161: табл., рис. (Шифр Т871273/2021/1)
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
УДК
: 664.682.9
Предметні рубрики:
Борошняні кулінарні вироби-- Млинці-- Технології-- Дослідження
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): морквяний сік--волоський горіх--якість--харчова цінність--начинка--млинці смажені--органолептичні показники
Анотація:
Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)