Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Романовська, Ольга$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.681:664.66.03
Автор(и)
:
Романовська, Ольга
Назва
: Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні
Місце публікування
: Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 176-184: рис. (Шифр М519090/2017/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 182-184
УДК
: 664.681:664.66.03
Предметні рубрики:
Борошняні кондитерські вироби-- Зберігання-- Якість
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): крихкість--кероб--борошно--волога--черствіння
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.681
Автор(и)
:
Романовська, Ольга
Назва
: Комплексна оцінка якості бісквітів
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 4. - С. 121-127: рис., табл. (Шифр Т871273/2021/4)
Примітки
: Бібліогр.: с. 127
УДК
: 664.681
Предметні рубрики:
Кондитерські вироби-- Бісквіти-- Оцінка-- Якість
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): харчова цінність--функція харрінгтона--технологічний процес--мінеральні елементи
Анотація:
У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)