Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Романовська, Ольга$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681:664.66.03
Автор(и) : Романовська, Ольга
Назва : Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні
Місце публікування : Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 176-184: рис. (Шифр М519090/2017/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 182-184
УДК : 664.681:664.66.03
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Зберігання-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крихкість--кероб--борошно--волога--черствіння
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681
Автор(и) : Романовська, Ольга
Назва : Комплексна оцінка якості бісквітів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 4. - С. 121-127: рис., табл. (Шифр Т871273/2021/4)
Примітки : Бібліогр.: с. 127
УДК : 664.681
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Бісквіти-- Оцінка-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова цінність--функція харрінгтона--технологічний процес--мінеральні елементи
Анотація: У статті розраховано комплексну оцінку якості бісквітів із борошна "Здоров'я" з пророщеного зерна пшениці та порошком керобу. На основі принципів і методів кваліметрії обрано номенклатуру найбільш значущих одиничних показників якості бісквітів.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)