Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Сичевський, М. П.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.9(4Укр)32
Автор(и) : Сичевський М.П.
Назва : Наукове обгрунтування стратегії розвитку агропродовольчого комплексу України
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2011. - № 12. - С.5-9 (Шифр В045865/2011/12)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.9(4Укр)32
Предметні рубрики: Агропродовольчий комплекс --Україна
Анотація: Висвітлено питання наукового обгрунтування стратегії розвитку АПК України, прогнозування виробництва та споживання основних видів харчових продуктів і фінансовового забезпечення проведення реформ аграрної галузі.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М.П., Полєщук О.Б.
Назва : Стратегія формування продовольчих ресурсів
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2012. - № 11. - С.61-64 (Шифр В045865/2012/11)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольчі ресурси-- Формування --Україна
Анотація: Розглянуто основні аспекти стратегії формування продовольчих ресурсів з погляду розв'язання проблеми забезпечення населення доступним продовольством.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Сичевський М.П., Коваленко О.В.
Назва : Концептуальна модель паспортизації галузей харчопереробної промисловості
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2013. - № 9. - С.54-60 (Шифр В045865/2013/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Харчопереробна промисловість-- Паспортезація
Анотація: Мета статті - розкрити теоретичну і практичну сутність паспортизації, запропонувати концептуальну модель пастпорта галузі харчопереробної промисловості, обгрунтувати систему показників паспорта як джерела релевантної інформації та методологічного базису для здійснення когнітивного аналізу стану галузі.
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П.
Назва : Комплексне дослідження внутрішнього ринку в сучасних умовах розвитку
Місце публікування : Економіка України. - К., 2013. - № 11. - С77–80 (Шифр Е609695/2013/11)
Предметні рубрики: Економіка України-- Рецензії на книги, 2013 р.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.9(4Укр)306.7
Автор(и) : Сичевський М. П., Юзефович А. Е.
Назва : Розвиток харчової промисловості: акценти державної політики
Місце публікування : Економіка АПК. - 2014. - № 7. - С. 46-52: фот.цв.
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.9(4Укр)306.7
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Розвиток
Промисловість України-- Державне управління
Продовольчі ресурси-- Формування --Україна
Анотація: Визначено роль та місце продовольчих ресурсів і галузей, що їх продукують, у вимірах та критеріях національної безпеки, обґрунтовано необхідність формування сприятливих економічних умов для цілеспрямованого розвитку продовольчого комплексу на інвестиційно-інноваційних засадах, активізації соціальної й підприємницької діяльності, збільшення обсягів експорту.
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гладій М. В., Сичевський М. П.
Назва : Функціонування м"ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2018. - № 5. - С. 5-11 (Шифр В045865/2018/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясопереробна галузь -- Тенденції розвитку-- Глобальна продовольча система-- Експорт --Україна
Анотація: Узагальнено основні тенденції розвитку м"ясопереробної галузі України та обгрунтовано її внесок у глобальну продовольчу систему.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П., Васильченко О. М., Коваленко О. В.
Назва : Хлібопекарська галузь України: тенденції та проблеми її розвитку
Місце публікування : Економіка АПК. - 2018. - № 5. - С. 14-23: табл. (Шифр Е969742/2018/5)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольчий комплекс-- Хлібопекарне виробництво --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольча система--хлібопекарська галузь--ємність ринку
Анотація: Мета статті - оцінити стан, виявити тенденції та проблеми, визначити напрями подальшого розвитку хлібопекарської галузі в Україні. Визначено основні тенденції розвитку хлібопекарської галузі в Україні та обґрунтовано причини і чинники, що гальмують її ефективний розвиток, запропоновано напрями їх вирішення. Розраховано ємність ринку хлібобулочних виробів промислового виробництва.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П., Хомічак Л. М., Романчук І. О.
Назва : Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 186-191 (Шифр В045865/2018/11)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Харчова і переробна промисловість-- Інноваційні технології-- Наукові розробки --Україна
Анотація: Аналіз перспективних напрямів наукових розробок технологій конкурентоспроможної продукції харчового та технічного призначення у контексті діяльності установи.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П.
Назва : Глобальна продовольча безпека та місце України в її досягненні
Місце публікування : Економіка АПК. - 2019. - № 1. - С. 6-17: табл. (Шифр Е969742/2019/1)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Глобальні загрози --Україна
Продовольчий ринок України-- Державне регулювання
Анотація: Мета статті - розглянути стан продовольчої безпеки України та оцінити можливості зростання внеску держави у зміцнення глобальної продовольчої безпеки в умовах сучасних внутрішніх і зовнішніх викликів. Результати можуть бути використанні в процесі подальшого наукового опрацювання важливої наукової проблеми - формування продовольчої безпеки України та визначення її внеску в зміцнення глобальної продовольчої безпеки.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П., Шпичак О. М., Коваленко О. В., Куць О. І., Бокій О. В.
Назва : Тенденції та перспективи розвитку хлібопекарського виробництва в європейських країнах
Місце публікування : Економіка АПК. - 2020. - № 7. - С. 54-67: табл. (Шифр Е969742/2020/7)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Розвиток виробництва
Анотація: Мета статті - оцінити тенденції розвитку виробництва хлібопекарської продукції в країнах європейського простору та можливості національної промисловості щодо зміцнення позицій на внутрішньому і зовнішньому ринку. Розраховано на фахівців у сфері економіка харчової промисловості та хлібопекарської галузі, працівників наукової сфери, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Результати дослідження можуть застосовуватися фахівцями для оцінки рівня розвитку хлібопекарського виробництва в окремих країнах європейського простору, працівниками органів державного управління при виборі напрямів продовольчої політики, науковими співробітниками для розширення сфери дослідження.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)