Пошуковий запит: (<.>A=Сичевський, М. П.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10 |
1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 65.9(4Укр)32
Автор(и) : Сичевський М.П.
Назва : Наукове обгрунтування стратегії розвитку агропродовольчого комплексу України
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2011. - № 12. - С.5-9 (Шифр В045865/2011/12) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.9(4Укр)32 Предметні рубрики: Агропродовольчий комплекс --Україна Анотація: Висвітлено питання наукового обгрунтування стратегії розвитку АПК України, прогнозування виробництва та споживання основних видів харчових продуктів і фінансовового забезпечення проведення реформ аграрної галузі.
Знайти схожі
|
2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М.П., Полєщук О.Б.
Назва : Стратегія формування продовольчих ресурсів
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2012. - № 11. - С.61-64 (Шифр В045865/2012/11) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольчі ресурси-- Формування --Україна Анотація: Розглянуто основні аспекти стратегії формування продовольчих ресурсів з погляду розв'язання проблеми забезпечення населення доступним продовольством.
Знайти схожі
|
3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Сичевський М.П., Коваленко О.В.
Назва : Концептуальна модель паспортизації галузей харчопереробної промисловості
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2013. - № 9. - С.54-60 (Шифр В045865/2013/9) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.306.7 Предметні рубрики: Харчопереробна промисловість-- Паспортезація Анотація: Мета статті - розкрити теоретичну і практичну сутність паспортизації, запропонувати концептуальну модель пастпорта галузі харчопереробної промисловості, обгрунтувати систему показників паспорта як джерела релевантної інформації та методологічного базису для здійснення когнітивного аналізу стану галузі.
Знайти схожі
|
4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П.
Назва : Комплексне дослідження внутрішнього ринку в сучасних умовах розвитку
Місце публікування : Економіка України. - К., 2013. - № 11. - С77–80 (Шифр Е609695/2013/11)
Предметні рубрики: Економіка України-- Рецензії на книги, 2013 р.
Знайти схожі
|
5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : 65.9(4Укр)306.7
Автор(и) : Сичевський М. П., Юзефович А. Е.
Назва : Розвиток харчової промисловості: акценти державної політики
Місце публікування : Економіка АПК. - 2014. - № 7. - С. 46-52: фот.цв. Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.9(4Укр)306.7 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Розвиток Промисловість України-- Державне управління Продовольчі ресурси-- Формування --Україна Анотація: Визначено роль та місце продовольчих ресурсів і галузей, що їх продукують, у вимірах та критеріях національної безпеки, обґрунтовано необхідність формування сприятливих економічних умов для цілеспрямованого розвитку продовольчого комплексу на інвестиційно-інноваційних засадах, активізації соціальної й підприємницької діяльності, збільшення обсягів експорту.
Знайти схожі
|
6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Гладій М. В., Сичевський М. П.
Назва : Функціонування м"ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2018. - № 5. - С. 5-11 (Шифр В045865/2018/5) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: М'ясопереробна галузь -- Тенденції розвитку-- Глобальна продовольча система-- Експорт --Україна Анотація: Узагальнено основні тенденції розвитку м"ясопереробної галузі України та обгрунтовано її внесок у глобальну продовольчу систему.
Знайти схожі
|
7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П., Васильченко О. М., Коваленко О. В.
Назва : Хлібопекарська галузь України: тенденції та проблеми її розвитку
Місце публікування : Економіка АПК. - 2018. - № 5. - С. 14-23: табл. (Шифр Е969742/2018/5) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольчий комплекс-- Хлібопекарне виробництво --Україна Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольча система--хлібопекарська галузь--ємність ринку Анотація: Мета статті - оцінити стан, виявити тенденції та проблеми, визначити напрями подальшого розвитку хлібопекарської галузі в Україні. Визначено основні тенденції розвитку хлібопекарської галузі в Україні та обґрунтовано причини і чинники, що гальмують її ефективний розвиток, запропоновано напрями їх вирішення. Розраховано ємність ринку хлібобулочних виробів промислового виробництва.
Знайти схожі
|
8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П., Хомічак Л. М., Романчук І. О.
Назва : Сучасний стан та перспективи наукового забезпечення харчової індустрії України
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2018. - № 11. - С. 186-191 (Шифр В045865/2018/11) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Харчова і переробна промисловість-- Інноваційні технології-- Наукові розробки --Україна Анотація: Аналіз перспективних напрямів наукових розробок технологій конкурентоспроможної продукції харчового та технічного призначення у контексті діяльності установи.
Знайти схожі
|
9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П.
Назва : Глобальна продовольча безпека та місце України в її досягненні
Місце публікування : Економіка АПК. - 2019. - № 1. - С. 6-17: табл. (Шифр Е969742/2019/1) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Глобальні загрози --Україна Продовольчий ринок України-- Державне регулювання Анотація: Мета статті - розглянути стан продовольчої безпеки України та оцінити можливості зростання внеску держави у зміцнення глобальної продовольчої безпеки в умовах сучасних внутрішніх і зовнішніх викликів. Результати можуть бути використанні в процесі подальшого наукового опрацювання важливої наукової проблеми - формування продовольчої безпеки України та визначення її внеску в зміцнення глобальної продовольчої безпеки.
Знайти схожі
|
10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сичевський М. П., Шпичак О. М., Коваленко О. В., Куць О. І., Бокій О. В.
Назва : Тенденції та перспективи розвитку хлібопекарського виробництва в європейських країнах
Місце публікування : Економіка АПК. - 2020. - № 7. - С. 54-67: табл. (Шифр Е969742/2020/7) Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Розвиток виробництва Анотація: Мета статті - оцінити тенденції розвитку виробництва хлібопекарської продукції в країнах європейського простору та можливості національної промисловості щодо зміцнення позицій на внутрішньому і зовнішньому ринку. Розраховано на фахівців у сфері економіка харчової промисловості та хлібопекарської галузі, працівників наукової сфери, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Результати дослідження можуть застосовуватися фахівцями для оцінки рівня розвитку хлібопекарського виробництва в окремих країнах європейського простору, працівниками органів державного управління при виборі напрямів продовольчої політики, науковими співробітниками для розширення сфери дослідження.
Знайти схожі
|
|