Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>A=Суворова, Елена$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Суворова, Елена
Назва : Всё в шоколаде
Місце публікування : Вокруг света. - 2017. - № 8. - С. 76-80: ил. (Шифр В508520/2017/8)
Предметні рубрики: Шоколад-- Виготовлення шоколаду
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): какао-боби--дебактерізація--лущильна машина--шоколадна маса--какао-масло--шоколадна етикетка--темний шоколад--гіркий шоколад--білий наліт--молочний шоколад--формування плиток--темперування--флоу-упаковка
Анотація: Найпопулярніший подарунок до свята - шоколад: він подобається і дітям, і дорослим. Як виготовляється справжній шоколад та як його пізнати по упаковці?
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)