Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Супіханов, Б. К.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Супіханов Б.К.
Назва : Світовий і регіональні ринки пшениці
Місце публікування : Економіка АПК: міжнародний науково-виробничий журнал. - Київ: Економіка АПК, 2010. - N 8. - С. 129-132. (Шифр Е969742/2010/8)
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пшениця--вдпсг
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Супіханов Б.К.
Назва : Теоретичні засади геоекономіки
Місце публікування : Економіка АПК. - 2017. - № 1. - С. 81-86: табл. (Шифр Е969742/2017/1)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Економічна теорія-- Геоекономіка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): геоекономіка--глобалізація
Анотація: Мета статті - оцінити формування і розвиток нової науки - геоекономіки. Як результат - проведено критично-історичний аналіз поглядів учених різних країн. Викладено аналітичність матеріалу про генезис геоекономіки від її виникнення до сучасності. Аналіз поглядів учених різних країн дав змогу сформувати основні критерії концептуального підходу до розвитку аграрної сфери як складової геоекономіки світу.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Супіханов Б.К.
Назва : Нішеві культури
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2017. - № 4. - С. 58-64 (Шифр В045865/2017/4)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Рослинництво-- Нішеві культури-- Врожайність-- Виробництво с/г продукції
Анотація: Розкрито коротку історію формування нішевих культур ( гречка, нут, насіння льону, просо, гірчиця, овес, горох, зелений горошок, сорго, жито) як складників харчового ланцюга людини і надано оцінку змінам обсягів їхнього виробництва за останні десятиріччя.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)