Пошуковий запит: (<.>A=Труш, Ю. Л.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 14 |
>1.
| Труш Ю. Л. Обгрунтування основних проблем та аналіз хлібопекарської галузі в Україні під час економічної кризи/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні, 2010,N N 1.-С.98-101
|
>2.
| Труш Ю. Л. Управління продукцією, яка не відповідає вимогам стандартів у системі менеджменту якості/Ю. Л. Труш // Проблеми науки. -Київ:КиївЦНТІ Міністерства освіти і науки України , 2010,N N 4.-С.45-47
|
>3.
| Труш Ю. Л. Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні, 2011. т.№ 4.-С.172-175
|
>4.
| Труш Ю. Л. Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні, 2013. т.№ 11.-С.182-186
|
>5.
| Левченко Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки, 2015. т.№ 1.-С.378-381
|
>6.
| Труш Ю. Л. Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції/Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні, 2015. т.№ 9.-С.106-109
|
>7.
| Труш Ю. Л. Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Актуальні проблеми економіки, 2016,N № 12.-С.274-279
|
>8.
| Труш Ю.Л. Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах/Ю. Л. Труш, М. В. Григорців, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні, 2017. т.№ 3.-С.47-51
|
>9.
| Заїнчковський А.О. Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт/А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні, 2017. т.№ 4.-С.336-40
|
>10.
| Марченко І.С. Економічний механізм формування та використання грошових потоків/І. С. Марченко, Ю. Л. Труш // Формування ринкових відносин в Україні, 2017. т.№ 12.-С.154-157
|
>11.
| Труш Ю.Л. Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах /Ю. Л. Труш, О. П. Осадчук // Формування ринкових відносин в Україні, 2018. т.№ 1.-С.123-127
|
>12.
| Труш Ю.Л. Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу/В. Д. Мусієнко, А. С. Щербакова // Формування ринкових відносин в Україні, 2018. т.№ 9.-С.87-92
|
>13.
| Труш Ю.Л. Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства/Ю. Л. Труш, А. Р. Глушак // Формування ринкових відносин в Україні, 2018. т.№ 10.-С.81-87
|
>14.
| Труш Ю.Л. Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі/Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні, 2019. т.№ 1.-С.129-134
|
|