Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Труш, Ю. Л.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Показані документи с 1 за 14
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю. Л.
Назва : Обгрунтування основних проблем та аналіз хлібопекарської галузі в Україні під час економічної кризи
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2010. - N 1. - С. 98-101 (Шифр Ф241809/2010/1)
Примітки : Библиогр.: с. 101
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хлібопекарське виробництво--вдетн
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю. Л.
Назва : Управління продукцією, яка не відповідає вимогам стандартів у системі менеджменту якості
Місце публікування : Проблеми науки. - Київ: КиївЦНТІ Міністерства освіти і науки України , 2010. - N 4. - С. 45-47 (Шифр П819385/2010/4)
Примітки : Бібліогр.: с.47
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість--вдетн
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю. Л.
Назва : Аналіз факторів, що впливають на якість хлібобулочної продукції
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 4. - С. 172-175: ілюстр. (Шифр Ф241809/2011/4)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Хлібні вироби
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація--прибуток--споживання
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю. Л.
Назва : Використання комплексного програмно-цільового підходу в системі управління якістю продукції підприємств хлібопекарської галузі
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 11. - С. 182-186: рис., табл. (Шифр Ф241809/2013/11)
Примітки : Бібліогр.: с. 185-186
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): планування--якість--продукція--підхід--галузь
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.9(4Укр)306.7
Автор(и) : Левченко Ю. Г. , Труш Ю. Л.
Назва : Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки. - 2015. - № 1. - С. 378-381: табл. (Шифр 904081/2015/1)
Примітки : Бібліогр.: 11 назв
ББК : 65.9(4Укр)306.7
Предметні рубрики: Економіка підприємства хлібопекарської галузі-- Кадри підприємства-- Управління персоналом --Україна
Анотація: У статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі.
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю. Л., Левченко Ю. Г.
Назва : Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2015. - № 9. - С. 106-109: рис., табл. (Шифр Ф241809/2015/9)
Примітки : Бібліогр.: с. 109
Предметні рубрики: Продукція-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): маркетингова політика--організація виробництва--праця--підприємство--система
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю. Л., Григорців М. В., Осадчук О. П.
Назва : Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки. - 2016. - № 12. - С. 274-279: табл. (Шифр -904081/2016/12)
Примітки : Бібліогр.: 10 назв
Предметні рубрики: Економіка підприємства в Україні-- Персонал -- Кадри організації-- Управління персоналом
Організація виробництва-- Продукція -- Якість продукції -- Управління якістю
Анотація: У статті вдосконалено мотиваційні та стимулюючі інструменти з метою підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві. Доведено, що внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб в залежності від віку працівників та методів управління персоналом можна удосконалити систему управління якістю продукції на підприємстві в розрізі класифікаційних ознак. Запропоновані заходи в системі управління якістю нададуть змогу вдосконалити процес управління якістю продукції.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю.Л., Григорців М.В., Осадчук О.П.
Назва : Оцінка ефективності заходів удосконалення системи управління якістю на підприємствах
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 3. - С. 47-51 (Шифр Ф241809/2017/3)
Примітки : Бібліогр. с. 51 (5 назв)
Предметні рубрики: Підприємства-- Управління якістю
Анотація: Запропоновано варіант оцінки ефективності заходів для підвищення рівня функціонування системи управління якістю на підприємствах, за рахунок показників які включають оцінку по стадіям життєвого циклу продукції.
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Заїнчковський А.О., Труш Ю.Л., Левченко Ю.Г.
Назва : Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 4. - С. 336-40 (Шифр Ф241809/2017/4)
Примітки : Бібліогр. с. 40 (6 назв)
Предметні рубрики: Інноваційний менеджмент
Продукція-- Проектні роботи-- Якість
Пректно-конструкторські документи
Анотація: В статті запропоновано оцінку праці та інноваційного внеску спеціалістів в процесі проектно-конструкторських робіт, що дає змогу визначити ефективність праці робітників в ході робіт зазначеного виду, і в свою чергу позитивно відобразитися на якості готової продукції.
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Марченко І.С., Труш Ю.Л.
Назва : Економічний механізм формування та використання грошових потоків
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2017. - № 12. - С. 154-157 (Шифр Ф241809/2017/12)
Примітки : Бібліогр. с. 157 (12 назв)
Предметні рубрики: Грошовий обіг
Фінансовий менеджмент
Анотація: В статті досліджені особливості використання грошових потоків на підприємстві в умовах, які сформувались. Узагальнено групи чинників, які формують грошові потоки та викладено їх зміст. Проведено аналіз використання грошових потоків з точки зору різних авторів. Сформовано висновок про необхідність управління грошовими потоками на підприємстві та визначено загрози не виконання поставлених задач до них.
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю.Л., Осадчук О.П.
Назва : Розвиток теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 1. - С. 123-127 (Шифр Ф241809/2018/1)
Примітки : Бібліогр. с. 127 (7 назв)
Предметні рубрики: Продукція-- Якість
Анотація: Запропоновано на основі накопиченого досвіду дослідити і сформувати власну систематизацію теоретичних постулатів в історії розвитку теорії та практики управління якістю у вітчизняних та зарубіжних країнах.
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю.Л., Осадчук О.П.
Назва : Якість продукції: складові та стадії її життєвого циклу
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 9. - С. 87-92 (Шифр Ф241809/2018/9)
Примітки : Бібліогр.: с. 91 (6 назв)
Предметні рубрики: Продукція-- Якість
Анотація: Якість продукції - це найважливіший показник діяльності підприємства. Підвищення якості продукції значною мірою визначає роль підприємства в умовах ринку, темпи науково-технічного прогресу, зростання ефективності виробництва, економію всіх видів ресурсів, що використовуються на підприємстві. Зростання якості продукції - характерна тенденція роботи всіх провідних підприємств світу. Встановлено, що врахування процесів, які відбуваються на всіх стадіях життєвого циклу якості продукції визначають якість готової продукції підприємств харчової промисловості. Розглянуто складові якості продукції, серед яких: визначення потреб ринку [якість вибору споживача); якість проектування продукту; якість сировини, яка надійшла у виробництво; якість процесу виробництва; відповідність якості кінцевої продукції вимогам проекту; якість після продажного обслуговування. Досліджено стадії життєвого циклу якості продукції, що впливають на економічні показники господарської діяльності підприємства та конкурентоспроможність продукції, до яких належать: якість розробки продукції, якість виробництва продукції, оцінка якості готової продукції споживачем.
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю.Л., Глушак А.Р.
Назва : Механізм забезпечення стійкого економічного розвитку підприємства
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2018. - № 10. - С. 81-87 (Шифр Ф241809/2018/10)
Примітки : Бібліогр.: с. 86 (8 назв)
Предметні рубрики: Підприємства-- Економічний розвиток
Анотація: Нестійкість та нестабільність зовнішнього середовища підприємства, що спричинені трансформацією соціально-економічних явищ, являються основною характерною рисою сучасного розвитку економіки України. Щоб підприємства мали змогу функціонувати в таких нестабільних умовах, їм потрібно розробити та впровадити у використання механізм забезпечення стійкого економічного розвитку. Під цим механізмом мається на увазі сукупність економічних, соціальних та екологічних факторів підприємства. Економічна стійкість поєднується із конкурентоспроможністю підприємства. Тільки шляхом постійного вдосконалення, використання новітніх технологій та методів організації виробництва та управління підприємством зможуть досягти й утримати стійке положення на ринку.
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Труш Ю.Л., Заїнчковський А.О.
Назва : Практичні аспекти удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2019. - № 1. - С. 129-134 (Шифр Ф241809/2019/1)
Примітки : Бібліогр. с. 133 (9 назв)
Предметні рубрики: Хлібопекарне виробництво-- Конкурентоспроможність
Хлібні вироби-- Якість
Анотація: В умовах інтеграції України світові економічні спільноти розглядають питання удосконалення якості продукції на підприємствах харчової промисловості, в тому числі й підприємствах хлібопекарської галузі, розглядається як вирішальна умова зростання конкурентоспроможності продукції на внутрішньому ринках. Конкурентоспроможність хлібобулочної продукції залежить від забезпечення та реалізації ефективності намірів товаровиробників.??Необхідність підвищення якості продукції продиктована не лише потребами зростання конкурентоспроможності в очікуванні значної лібералізації економічних відносин, але й зростанням вимог національного споживача до рівня якості життя населення, зростанням конкуренції між вітчизняними виробниками.??Якість продукції виступає інтегральним показником рівня розвитку потенціалу країни в цілому, підтримання іміджу держави як впливового учасника підприємницько-економічних відносин.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)