Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Усатенко, Н. Ф.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Показані документи
с 1 за 4
>
1.
Усатенко, Н. Ф.
Використання показника " активність води" в технології виробництва м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко> // Вісник аграрної науки. - 2012. -
№ 5
. - С. 62-65. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
65.29
Рубрики:
М'ясопродуктовий підкомплекс--Україна
Анотація:
Розроблено експресний метод оцінки якості м'ясопродуктів за показником активності води при їх виготовленні і зберіганні.
Дод.точки доступу:
Крижська, Т.А.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Усатенко, Н. Ф.
Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук> // Вісник аграрної науки. - 2011. -
№ 8
. - С. 57-59. - Бібліогр.: с. 59 (3 назви)
Рубрики:
Зберігання продукції--М'ясо птиці--Соління
Анотація:
Експериментальними дослідженнями доведено інтенсифікуючий вплив бактеріального препарату ЛРР на тривалість процесу соління сировини з м'яса птиці. Встановлено емпіричні залежності показника активності води, вмісту вологи і солі в сировині від глибини вакууму в обладнанні та кількості солі в інгредієнтній засолювальній суміші.
Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Усатенко, Н. Ф.
Гармонічна гармонізація [Текст] / Н. Ф. Усатенко> // Ефективне птахівництво. - 2013. -
№ 3
. - С. 17-19. - Зміст: Повітряний спосіб охолодження ; Охолодження тушок птиці за допомогою гідроаерозолю ; Охолодження водно-контактним способом ; Основні принципи застосування європейського Регламенту
Рубрики:
Птахівництво--Птахопродукти--Технологічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо
--
охолодження тушок
Анотація:
Під впливом параметрів технологічного процесу обробки забійних тушок птиці, насамперед у м'язовій тканині, збільшується вміст вологи. Ця "технологічно додана вологість" може достатньо збільшити масу тушки і впливати на прибутки виробників.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Усатенко, Н. Ф.
Новий метод контролювання якості м'ясопродуктів [Текст] / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охріменко, Л. Г. Мартиненко, Т. Ю. Кліщова> // Вісник аграрної науки. - 2012. -
№ 7
. - С. 61-63. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК
36.92
Рубрики:
Переробка продукції--М'ясні продукти
Анотація:
Розроблено гравіметричний метод визначення фальсифікації м'ясопродуктів (напівфабрикатів, ковбасних виробів, консервів) понаднормативним використанням у їхніх рецептурах м'яса птиці механічного обвалювання.
Дод.точки доступу:
Охріменко, Ю.І.; Мартиненко, Л.Г.; Кліщова, Т.Ю.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)