Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>A=Цибуля, Сергій$<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
1.
Форма документа
: Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання
:
Автор(и)
:
Цибуля, Сергій
, Старчак, Валентина, Іваненко, Костянтин, Буяльська, Наталія, Костенко, Ігор, Мачульський, Григорій
Назва
: Захист навколишнього середовища від енергетичного забруднення
Місце публікування
: Україна - ЄС. Інновації в освіті, технологіях, економіці та праві: зб. міжнар. наук. праць, 24-28 квіт., 2018 р., Словаччина-Чехія . - Чернігів: ЧНТУ, 2018. - С. 149-153: рис. (Шифр 001/У 45-234275)
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики:
Екологічна безпека
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): очистка стічних вод--утилізація відходів--техногенні аварії--деградація земель--вібрація--радіація
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 621.92
Автор(и)
: Кальченко, Володимир, Кальченко, Віталій,
Цибуля, Сергій
, Сахно, Євгеній
Назва
: Визначення похибки процесів шліфування та швидкісного фрезерування з урахуванням статичної та динамічної неврівноваженості
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2020. - № 3. - С. 72-78: рис. (Шифр Т871273/2020/3)
Примітки
: Бібліогр.: с. 77-78
УДК
: 621.92
Предметні рубрики:
Металообробка-- Шліфування-- Фрезерування-- Деталі машин
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): механічна обробка--точність--вібрації--математична модель
Анотація:
У статті отримано математичну модель положення шпинделя шліфувального верстата з урахуванням складових статичної та динамічної неврівноваженості ротора, яка виникає внаслідок похибки технологічної системи верстата та зносу шліфувального кола.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 621.92
Автор(и)
: Кальченко, Віталій,
Цибуля, Сергій
, Сахно, Євгеній, Єрошенко, Андрій
Назва
: Процес балансування шпинделів шліфувальних та швидкісних фрезерувальних верстатів у двох площинах корекції
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2020. - № 4. - С. 19-27: рис. (Шифр Т871273/2020/4)
Примітки
: Бібліогр.: с. 19-27
УДК
: 621.92
Предметні рубрики:
Шліфування-- Фрезерні верстати-- Обробка металів
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): металообробне устаткування--автоматичний режим--дисбаланс--жорсткі ротори
Анотація:
У результаті проведених досліджень у статті визначено напрямки векторів статичної та динамічної неврівноваженості шпинделів шліфувальних та швидкісних фрезервувальних верстатів після балансування у двох площинах корекції.
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 664.66
Автор(и)
: Замай, Жанна, Гуменюк, Оксана, Волкова, Раїса, Хребтань, Олена,
Цибуля, Сергій
Назва
: Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Місце публікування
: Технічні науки та технології/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2021. - № 1. - С. 135-144: рис., табл. (Шифр Т871273/2021/1)
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
УДК
: 664.66
Предметні рубрики:
Хлібні вироби-- Технології-- Інновації
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): інноваційний компонент--порошок броколі та цвітної капусти--цедра лимона--харчова цінність--енергетична цінність
Анотація:
У роботі представлена інноваційна розробка — хліб пшеничний, фортифікований сухою овочевою сировиною — порошком цвітної капусти. Фортифікація хліба інноваційними компонентами рослинного походження є одним зі шляхів підвищення харчової цінності хліба різних сортів. Обґрунтовано вибір фортифікаційного компонента, досліджено шляхи його додавання, визначені фізико-хімічні показники готової продукції та напівфабрикатів. Розраховано харчову та енергетичну цінність збагачених продуктів.
Знайти схожі
5.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
: 691.237:620.193
Автор(и)
: Болотов, Геннадій,
Цибуля, Сергій
, Болотов, Максим, Прибитько, Ірина, Ющенко, Світлана
Назва
: Аналіз ефективності мігруючих інгібіторів корозії (МІК) для підвищення експлуатаційної довговічності залізобетону
Місце публікування
: Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2022. - № 1. - С. 199-207: рис. (Шифр Т871273/2022/1)
Примітки
: Бібліогр.: с. 206-207
УДК
: 691.237:620.193
Предметні рубрики:
Залізобетонні конструкції-- Інгібітори-- Захист від корозії
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): арматура--цементний камінь--нітрит калію--карбонізація
Анотація:
Аналіз досліджень у сфері антикорозійного захисту залізобетонних конструкцій, що певний час перебувають в експлуатації, дозволив виділити перспективні шляхи розвитку застосування мігруючих інгібіторів корозії, які пов'язані зі створенням синергічних композицій, що складаються із інгібіторів адсорбційної та пасивної дії.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)