Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Челябієва, Вікторія$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Челябієва В. Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів/В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології, 2016. т.№ 4.-С.211-217
2.

Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії/Ольга Сиза, Ірина Тимкова, Олеся Савченко, Вікторія Челябієва // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 1.-С.150-158
3.

Челябієва В. Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба/Вікторія Челябієва, Катерина Соседова // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 3.-С.251-257
4.

Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого/О. Савченко [та ін.] // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 4.-С.230-237
5.

Челябієва В. Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів/Вікторія Челябієва, Людмила Щерба, Тетяна Оляченко // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 1.-С.280-286
6.

Челябієва В. Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності/Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 3.-С.281-285
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)