Пошуковий запит: (<.>A=Челябієва, Вікторія$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6 |
>1.
| Челябієва В. Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів/В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології, 2016. т.№ 4.-С.211-217
|
>2.
| Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії/Ольга Сиза, Ірина Тимкова, Олеся Савченко, Вікторія Челябієва // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 1.-С.150-158
|
>3.
| Челябієва В. Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба/Вікторія Челябієва, Катерина Соседова // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 3.-С.251-257
|
>4.
| Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого/О. Савченко [та ін.] // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 4.-С.230-237
|
>5.
| Челябієва В. Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів/Вікторія Челябієва, Людмила Щерба, Тетяна Оляченко // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 1.-С.280-286
|
>6.
| Челябієва В. Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності/Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 3.-С.281-285
|
|