Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Челябієва, Вікторія$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664
Автор(и) : Челябієва, Вікторія, Костюченко, Анна, Семенюк, Олена
Назва : Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2016. - № 4. - С. 211-217: табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2016/4). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 216
УДК : 664
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Кондитерські вироби-- Антиоксиданти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): антоціани--інгредієнти--спиртовий екстрат
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 543.54:664
Автор(и) : Сиза, Ольга, Тимкова, Ірина, Савченко, Олеся, Челябієва, Вікторія
Назва : Ефективність контролю якості харчових продуктів методом тонкошарової хроматографії
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 150-158: рис., табл. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363
Примітки : Бібліогр.: с. 156
УДК : 543.54:664 + DOI: 10.25140/2411-5363-2018-1(1)-150-158
Предметні рубрики: Якість-- Контроль-- Харчові продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): дезінформація--консерванти--йодометричний метод
Анотація: У статті показана доцільність використання методу тонкошарової хроматографії для аналізу якісного й кількісного складу харчових продуктів. Метод відрізняється простотою виконання, невисокою вартістю, дозволяє одночасно досліджувати декілька проб речовин і може застосовуватись як експрес-метод.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.653.8
Автор(и) : Челябієва, Вікторія, Соседова, Катерина
Назва : Використання заквасок спонтанного бродіння та борошна бобових культур у виробництві хліба
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал. - 2018. - № 3. - С. 251-257: рис., табл. (Шифр Т871273/2018/3)
Примітки : Бібліогр.: с. 256
УДК : 664.653.8
Предметні рубрики: Хліб-- Виробництво-- Борошно-- Бобові культури
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сочевиця--мікробіологічні процеси--біуретовий метод--якість хліба
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.64.022.39
Автор(и) : Савченко, Олеся, Лемеш, Марина, Гунько, Дмитро, Сиза, Ольга, Челябієва, Вікторія
Назва : Технологія виготовлення житньо-пшеничного хліба на заквасках із використанням перцю болгарського сухого
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2018. - № 4. - С. 230-237: табл., рис. (Шифр Т871273/2018/4)
Примітки : Бібліогр.: с. 235-237
УДК : 664.64.022.39
Предметні рубрики: Хліб-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закваска спонтанного бродіння--мікроелементи--вітаміни--якість хліба
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664
Автор(и) : Челябієва, Вікторія, Щерба, Людмила, Оляченко, Тетяна
Назва : Використання житньої закваски в технології кисломолочних продуктів
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2020. - № 1. - С. 280-286: рис., табл. (Шифр Т871273/2020/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 284-286
УДК : 664
Предметні рубрики: Кисломолочні продукти-- Технологія виробництва
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікрофлора--молочнокислі бактерії--кефір--житня закваска
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664
Автор(и) : Челябієва, Вікторія, Ольшевська, Світлана
Назва : Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2020. - № 3. - С. 281-285: табл. (Шифр Т871273/2020/3)
Примітки : Бібліогр.: с. 284
УДК : 664
Предметні рубрики: Жири-- Біологічна цінність -- Оцінка якості
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): імбир--куркума--масло какао--рослинно-жирові суміші
Анотація: У статті досліджено вплив на якосні показники масла з додаванням куркуми та імбиру. Розроблено рослинно-жирову суміш з використанням масла какао.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)