Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>A=Шпирка, Н. Ф.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 51.23
Автор(и) : Шпирка Н. Ф.
Назва : Оптимізація параметрів модифікації поверхні біосенсора на основі ІЧПТ для підвищення його чутливості при визначенні патуліну
Місце публікування : Вісник аграрної науки. - 2015. - № 7. - С. 68-70 (Шифр В045865/2015/7)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Продукти харчування-- Мікотоксини
Анотація: Установлено оптимальні параметри визначення патуліну для підвищення чутливості імунного біосенсора на основі іон-чутливих польових транзисторів (ІЧПТ).
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шпирка Н. Ф., Павлов О. С., Малієнко В. А., Шаванова К. Є.
Назва : Контроль безпечності рослинної продукції за вмістом мікотоксинів
Місце публікування : Карантин і захист рослин. - Київ, 2017. - № 4/6. - С. 8-11: рис., табл. (Шифр К599777/2017/4/6)
Примітки : Бібліогр.: с. 10-11
УДК : 006.83:633-027.3:632.4-047.44
Предметні рубрики: Мікотоксини-- Контроль безпечності харчових продуктів
Рослинництво-- Контроль безпеки-- Кукурудза-- Пшениця озима
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біосенсор--контамінація--продукти харчування--афлатоксин--охратоксин
Анотація: В статті наведено результати досліджень з визначення вмісту мікотоксинів в кукурудзі та пшениці озимій імуноферментним методом аналізу. Проведено аналіз наявності афлатоксину BI, охратоксину А, ДОН та фумонізону скринінговою імунобіосенсорною технологією на основі поверхневого плазмонного резонансу. Забруднення продукції рослинництва мікотоксинами створює постійну і серйозну небезпеку для здоров'я людини.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)