Пошуковий запит: (<.>A=Якубчак, О. М.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6 |
>1.
| Якубчак О. М. Salmonella enteritidis - збудник емерджентної харчової токсикоінфекції/О. М. Якубчак, А. І. Кобиш // Сучасне птахівництво. -Київ:Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2012. т.№ 7.-С.9-12
|
>2.
| Якубчак О.М. Жирнокислотний склад підшкірної жирової тканини за ларвального ехінококозу свиней/О. М. Якубчак, А. А. Збарська, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки, 2012. т.№ 12.-С.36-38
|
>3.
| Якубчак О.М. Фактори, що впливають на загальне бактеріальне обсіменіння молока/О. М. Якубчак, Л. О. Оленіч, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки, 2013. т.№ 6.-С.28-30
|
>4.
| Якубчак О.М. Оцінка якості сирого товарного молока, отриманого від корів з особистих селянських господарств/О. М. Якубчак, А. І. Кобиш // Вісник аграрної науки, 2013. т.№ 11.-С.34-36
|
>5.
| Якубчак О.М. Аналіз показників безпечності сирого товарного молока корів з особистих селянських господарств/О. М. Якубчак, А. І. Кобиш // Вісник аграрної науки, 2014. т.№ 4.-С.29-30
|
>6.
| Якубчак О. М. Зміни якісних показників м'яса за саркоцистозу/О. М. Якубчак, Т. В. Таран // Вісник аграрної науки, 2015. т.№ 8.-С.25-28
|
|