Пошуковий запит: (<.>K=ПИВОВАРІННЯ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 20 |
>1. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Шатило, О. М. Світові інтеграційні процеси у виробництві хмелю і продуктів хмелярства [Текст] / О. М. Шатило> // Економіка АПК. - 2011. - № 9. - С. 151-155. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Промисловість--Харчова Рослинництво--Хміль Кл.слова (ненормовані): Пивоваріння -- Альфа-кислоти -- Хмільники Анотація: Висвітлено ринкові інтеграційні процеси, що проходять у пивоварній галузі світу, їх вплив на вирощування хмелю, його переробку та використання альфа-кислот у пивоварні.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>2. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Проценко, Л. В. Використання хмелю при застосуванні цукровмісних замінників солоду у виробництві пива [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. Є. Мелетьев, О. І. Дерій> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 63-66. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 42.19 Рубрики: Пивоваріння--Хміль Анотація: Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на якість сусла та пива, особливо на процес трансформації та ізомеризації гірких речовин і поліфенольних сполук у готовий продукт.
Дод.точки доступу: Венгер, О.О.; Мелетьев, А.Є.; Дерій, О.І. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>3. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Склярук, І. П. Статистичний аналіз діяльності підприємств пивоварної галузі України [Текст] / І. П. Склярук> // Статистика України. - 2012. - № 4. - С. 68-73. - Библиогр.: с. 73 (14 назв.)
ББК 65 Рубрики: Харчова продукція--Ринок пива--Україна Генезис пивоваріння Пивоварні підприємства--Сировинна база Анотація: У статті на основі статистичних даних розкрито особливості функціонування ринку пива в Україні. Окреслено проблеми розвитку пивоварної галузі та запропоновано шляхи їх вирішення.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>4. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Нестор, А. Інвестиції + інновації + екологія = очисні споруди [Чернігівського] пивкомбінату [Текст] / Андрій Нестор> // Чернігівські відомості. - 2012. - 20 черв. (№ 25) . - С. 6
ББК 28 Рубрики: Очищення стічних вод--Екологічні інновації--Чернігів, місто (Україна) Кл.слова (ненормовані): ПИВОВАРІННЯ
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВКр (1) Вільні: ВКр (1)
Знайти схожі
|
>5. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Рибалка, О. Болить душа за нинішню і майбутню долю вітчизняної селекційної науки. Болить і не перестає [Текст] / О. Рибалка> // Зерно і хліб. - 2013. - № 4. - С. 22-26 : ілюстр.
Рубрики: Зернові культури Пшениця Селекція Кл.слова (ненормовані): пивоваріння -- землеробство -- зарубіжна селекція
Все экземпляры списаны
Знайти схожі
|
>6. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Сташейко, В. І. Розвиток сировинної бази пивоваріння в Україні [Текст] / В. І. Сташейко, О. Б. Шмаглій> // Економіка АПК. - 2013. - № 9. - С. 25-31 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.306.7 Рубрики: Харчова промисловість--Пивоваріння Продовольча безпека України--Державне управління Кл.слова (ненормовані): пивоварний ячмінь -- хміль -- солодовні Анотація: Узагальнено основні тенденції та закономірності розвитку системи сировинного ресурсозабезпечення галузі й обґрунтовано напрями поліпшення якості використання вітчизняного аграрного потенціалу для виробництва основних сировинних ресурсів пивоваріння, зростання ефективності функціонування пивоварної галузі України.
Дод.точки доступу: Шмаглій, О. Б. Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>7. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Макаренко, Валерій. Ячмінь - солод - пиво: тенденції розвитку [Текст] / В.Макаренко> // Агроперспектива. - 2015. - № 8. - С. 76-83 : фот., табл.
Рубрики: Пивоваріння--Хміль--Розвиток і перспективи Кл.слова (ненормовані): пивоваріння -- хміль Анотація: Глобальна пивоварна промисловість - галузь світової економіки зі швидким оборотом капіталу, з порівняно низькою фондоємністю та капіталоємністю, тобто за своєю природою та логікою розвитку - це значне потенційне джерело капіталотворення, джерело накопичення капіталу.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>8. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Піддубний, В. Аналіз проблем процесів пророщування ячменю / В. Піддубний> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 12. - С. 14-17
Рубрики: Солод--Технологія виробництва Пивоваріння--Солод--Технологія Анотація: Процес пророщування ячменю, незалежно від типу солодовні, потребує кондиціювання повітря, оскільки це екзотермічний процес.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>9. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Романова, З. Вплив магнітного поля на приготування пивного сусла / З. Романова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 11. - С. 21-22
Рубрики: Пивоваріння--Сусло Анотація: Постійне магнітне поле сприяє зростанню активності ферментів, дає змогу одержати сусло з максимальним вмістом розчинних компонентів.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>10. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Чепелюк, О. Моделювання процесу осаджування в комбінованому сусловарильному апараті / О. Чепелюк> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 11. - С. 26-28 : Схема
Рубрики: Пивоваріння--Обладнання Анотація: Пропонується використовувати на міні-пивзаводах комбінований сусловарильний апарат. Він призначений як для нагрівання й кип'ятіння сусла з хмелем, так і для відділення хмельової дробини та білкового осаду.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>11. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Кошова, В. Вплив пивних дріжджів на вміст діацетилу в пиві / В. Кошова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 11. - С. 29-30
Рубрики: Пивоваріння--Пивні дріжджі--Діацетил Анотація: Синтез і редукція діацетилу залежить від фізіологічного стану дріждів, їх віку, умов попереднього культивування й режимів зберігання.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>12. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Романова, З. Використання ізомеризованого екстрату хмелю в пивоварінні / З. Романова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 8-9. - С. 24-26
Рубрики: Пивоваріння--Екстрат хмелю Анотація: Застосування нової хмельової сировини в пивоварінні дасть змогу отримати пиво високої якості різних сортів з оптимальною специфічною гіркотою, ароматом та смаком, а також з відмінними фізико-хімічними показниками.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>13. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Чепелюк, О. Прояснення пивного сусла : в комбінованому сусловарильному апараті / О. Чепелюк> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 23-25 : кол.іл.
Рубрики: Пивоваріння--Сусло--Освітлення Анотація: Для отримання високоякісного пива важливе значеня має прояснення охмеленого сусла, видалення з нього осаду.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>14. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Домарецький, В. Інноваційна технологія солоду з тритікале : дає змогу використовувати важливу сільськогосподарську культуру для виготовлення ряду цінних продуктів / В. Домарецький> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 22-23
Рубрики: Пивоваріння--Солод--Технологія
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>15. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Данилова, Л. Природні антиоксиданти : Досліджено їх вплив на коагуляцію білків пивного сусла при охолодженні його в гідроциклоні / Л. Данилова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 1. - С. 25-27
Рубрики: Пивоваріння--Якість пива Анотація: Високоякісне пиво-це чистий і повний смак, з приємною гіркотою, специфічним ароматом, насиченністю диоксидом вуглецю, золотавий колір, прозорість і блиск. Йдеться про застосування антиоксидантів з рослинної сировини для підвищення якості пива.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>16. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Підлісний, В. Фізико-хімічні явища в масообміні при зволоженні зерна / В. Підлісний> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 1. - С. 18-19
Рубрики: Пивоваріння--Солод--Технологія Пивна промисловість України--Ячмінь--Замочування зерна Анотація: Виробництво солоду для пивоварної галузі розвивалося разом з технологією виготовлення пива. Однак основні положення технології витримуються й передбачають серед основних операцій заготівлю й зберігання ячменю, миття та замочування зерна, його пророщування, сушіння, відокремлення ростків та витримування до безпосереднього використання.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>17. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Мамчур, Наталия. Анатомия пива. Тайны мастеров [Текст] / Н. Мамчур ; фото Анатолий Бойко> // Сегодня. - 2017. - 14 июля (№ 125). - С. 22-23 : ил. - Зміст: Пивные анализы и дегустаторы ; Секреты пивоваров и мифы потребителей ; Квас, сидр и сладкое пиво
Рубрики: Бродильні виробництва--київ, місто (Україна) Пивна промисловість України--Пивоварне виробництво--Пиво Пивоваріння--Солод--Технологія Кл.слова (ненормовані): солод світлий -- виробничий цех -- цех розливу -- лабораторія Анотація: Основные составляющие пива - вода, солод, хмель и дрожжи. А процес изготовления занимает около 17-18 дней. Может ли пиво быть "зелёным", зачем нужна "комната старения" и как в этом напитке появляется и исчезает алкоголь?
Дод.точки доступу: Бойко, Анатолий \фото.\; \про нього\ Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>18. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Бутченко, Максим. Бум крафтового пива [Текст] : бизнес / М. Бутченко> // Новое время страны. - 2017. - № 27(июль). - С. 24-26 : ил.
Рубрики: Ринок пива--Україна Пивоваріння--Якість пива Пивоварні підприємства--Сировинна база--Закарпатська область (Україна) Кл.слова (ненормовані): крафтове пиво -- піна крафта Анотація: Крафтове пиво - це натуральний , без барвників, консервантів, пастерилізації і по особливим рецептам. Крафт, як правило, варять малими партіями на невеликих пивоварнях. Якраз таке пиво зараз стає все популярнішим в Україні.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1) Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
|
>19. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Яцишина, Лариса. Маркетингові стратегії для малого підприємства на ринку пивоваріння [Текст] / Лариса Яцишина, Юлія Ющук> // Маркетинг в Українi. - 2018. - № 2. - С. 55-62 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 62
Рубрики: Ринок пива--Маркетингові стратегії--Мале підприємство--Україна Кл.слова (ненормовані): маркетингове рішення -- власний капітал -- агресивна стратегія -- організаційна культура Анотація: У статті представлений аналіз ринку пивоварної галузі України, впливу зовнішніх та внутрішніх чинників на його формування та розвиток; досліджено методи визначення позиції на ринку й вибору оптимальної стратегії для середніх і малих підприємств, а також запропоновані подальші перспективи їх розвитку та пивоварної галузі загалом.
Дод.точки доступу: Ющук, Юлія Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
>20. ![](/irbis64r_12/images/printer.jpg)
|
Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечностів крафтовому виробництві пива [Текст] / Жанна Замай [та ін.]> // Технічні науки та технології. - 2022. - № 3. - С. 126-135 : табл. - Бібліогр.: с. 132-134
Рубрики: Пивоваріння--Ферментні препарати Кл.слова (ненормовані): екстрактивність дробини -- колоїдна стійкість -- безпечність -- якість пива -- законодавство
Дод.точки доступу: Замай, Жанна; Гуменюк, Оксана; Хребтань, Олена; Пономаренко, Сергій; Іваненко, Костянтин Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1) Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
|
|