Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (122)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (38)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ПРОДУКТИ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 751
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36.99
Автор(и) : Безродна С. М.
Назва : Вплив сучасних систем управління якістю на забезпечення якості та безпеки продукції підприємств ресторанного господарства України
Місце публікування : Проблеми науки. - 2013. - № 1. - С. 24-30 (Шифр П819385/2013/1)
Примітки : Библиогр.: с. 30 (8 назв.)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Продукти харчування
Ресторанне господарство-- Якість продукції --Україна
Збалансоване харчування
Анотація: В статті досліджено вплив систем управління якістю на забезпечення якості продукції підприємств ресторанного господарства України. Розроблено авторську схему логічної послідовності впровадження сучасних систем управління якістю. Обгрунтовано необхідність впровадження сучасних систем управління якістю та безпекою продукції на підприємствах ресторанного господарства в Україні.
Знайти схожі

2.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Панічев Р.
Назва : Гра в податки. або Чи їстимуть українці вітчизняні продукти?
Місце публікування : Пропозиція. - 2013. - № 5. - С. 144-146 (Шифр П924135/2013/5)
ББК : 65 + 4
Предметні рубрики: Сільськогосподарське виробництво-- Тваринництво-- Ветеринарія
Анотація: Пільги та преференції для аграріїв.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чеботарьов Є. В.
Назва : Стратегія формування продуктових кластерів та основи її реалізації
Місце публікування : Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - № 3. - С. 170-175: рис. (Шифр Ф241809/2013/3)
Примітки : Бібліогр.: с. 174-175
Предметні рубрики: Кластери-- Продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стратегія--продуктовий кластер--агропродовольчий комплекс--державна регуляторна політика--фірма-інтегратор
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.26
Автор(и) : Гайдук Л.А.
Назва : Інноваційні фінансові інструменти залучення інвестицій
Місце публікування : Фінанси України. - 2012. - № 10. - С.68-75 (Шифр Ф176038/2012/10)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.26
Предметні рубрики: Фінансовий ринок-- Інноваційні фінансові продукти
Фінансові інновації-- Розвиток
Анотація: Розглянуто умови запровадження нових та інноваційне поєднання існуючих інструментів фінансового ринку. Визначено типи і складові фінансових інновацій. Обгрунтовано необхідність забезпечення сприятливих умов для залучення інвестицій, а також упровадження інноваційних фінансових інструментів залучення інвестицій для розвитку реального сектору економіки України.
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Волошина, Тамара Миколаївна, Мельник, Ірина Василівна, Литвинчук, Анна Іванівна
Назва : Інноваційний підхід до розвитку підприємств пивоварної промисловості
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право. - 2013. - № 2. - С. 3-5.
Примітки : Бібліогр. наприкінці ст.
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Харчові виробництва-- Харчові продукти --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ринок, споживач. виробник, нововведення, оригінальне пиво, ціна, попит
Анотація: У статті представлено аналіз ринку виробництва пива в Україні, розглянуто новий напрямок виробництва оригінального пива з використанням тритікале як несолодженої сировини.
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.9(5Кит)
Автор(и) : Renee B. Kim, Haoran Chen
Назва : Chinese consumers' choice for genetically modified (gm) food: implications for food risk policy in China
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки. - 2013. - № 6. - С. 258-266: табл. (Шифр -904081/2013/6)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.9(5Кит)
Предметні рубрики: Економіка харчової промисловості-- Маркетинг-- Інформування-- Генетично модифіковані продукти харчування --Китай
Анотація: У статті показано, що генетично модифіковані продукти харчування поширені в Китаї, проте не всі китайські споживачі інформовані про них в повній мірі. Розуміння ставлення китайських споживачів до ГМ продуктів є основою для розробки ефективної державної політики з управління харчовими ризиками і маркетингових стратегій для ГМ харчових продуктів. Порівняно відносну важливість 3 основних чинників – якості продукції, інформування споживачів і відповідної політики. Передбачено, в якому напрямі зацікавлені сторони повинні розвиватися в майбутньому для успішного маркетингу і управління ризиками генетично модифікованих харчових продуктів. Знання і обізнаність мають найбільший вплив на небажання споживачів зробити покупку, а передбачуваний ризик має вторинну дію.
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ai Huu Tran
Назва : Factors of consumers acceptance of organic food
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки. - 2017. - № 3. - С. 150-157: табл. (Шифр -904081/2017/3)
Примітки : Бібліогр.: 25 назв
Предметні рубрики: Економіка торгівлі -- Маркетинг-- Органічні продукти харчування-- Споживча поведінка-- Споживче сприйняття --В'єтнам
Анотація: У статті досліджено роль особистісних, економічних та соціальних складових прогнозування ставлення в’єтнамських споживачів та їх намірів стосовно придбання органічних продуктів харчування. Результати аналізу демонструють, що ставлення до органічних продуктів пов’язане зі сприйняттям ризиків, довірою до ринкових агентів, інституціональними та суб’єктивними нормами поведінки.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Мед - эликсир жизни
Місце публікування : Пчеловодство. - Москва: Пчеловодство, 2013. - № 2. - С. 56-58: ил. - ISSN 0369-8629 (Шифр П666858/2013/2). - ISSN 0369-8629
Предметні рубрики: Бджільництво
Пасічництво
Мед
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): бджоли--властивості меду--продукти бджільництва
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 36
Назва : Вісім гірких продуктів: гірко - означає корисно
Місце публікування : Українське слово. - 2013. - 27 лют.-5 берез.(№ 9). - С. 12 (Шифр У690234/2013/9)
Примітки : Подібна публ. в газ."Правда Украины" . - 2013. - 1 март. - С.8.
ББК : 36 + 5
Предметні рубрики: Смакотерапія
Кулінарія-- Продукти
Зміст : Редька - загальнозміцнювальний засіб ; Хрін - вбиває хвороботворні бактерії, знімає запалення ; Гірчиця - від нервів ; Грейпфрукт - для стрункої фігури ; Чай - для здоров'я кісток ; Кава - для профілактики діабету ; Пиво - для збереження зору ; Темний шоколад - для запобігання серцевим захворюванням і зміцнення судин
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Тележенко Л.М., Колесніченко С.Л., Верхівкер Я.Г.
Назва : Органічне харчування
Місце публікування : Екологічний вісник. - 2013. - № 1. - С. 20-21 (Шифр Е015866/2013/1)
Примітки : Бібліогр. с. 21 (3 назви)
ББК : 20.1
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Екологічна безпека
Анотація: У статті наголошено на необхідності глибокого аналізу нових технологій виробництва харчових продуктів та виробленні рекомендацій щодо організації здорового харчування.
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Селявін, Дмитро
Назва : Поїв у їдальні - рушай до лікарні
Місце публікування : Охорона праці. - 2017. - № 11. - С. 44-45 (Шифр О487627/2017/11)
Предметні рубрики: Харчування-- Громадське харчування-- Харчові продукти
Їжа-- Харчові продукти-- Безпека харчування
Отруєння-- Харчові отруєння
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): медицина праці--безпека праці--отруєння--сальмонела
Анотація: У вересні ц. р. десятеро працівників бурового управління “Укрбургаз”, яке є філією ПАТ “Укргазвидобування”, після вживання їжі в їдальні опинилися на лікарняних ліжках.
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Москаленко М.
Назва : Таке прекрасне розчарування
Місце публікування : Вісті Борзнянщини. - 2017. - 12 серп. (№ 33). - С. 4 (Шифр В498930/2017/33)
Предметні рубрики: Економіка України-- Харчова промисловість --Чернігівщина
Молочна промисловість-- Молочні продукти --Чернігівська область (Україна)
Географіч. рубрики: Ічня, місто --Чернігівська область (Україна)
Анотація: ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла".
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Скрипник, Оксана
Назва : Огірки з нітратами, ковбаса з крохмалем, пельмені з соєю. Смачного!
Місце публікування : Віче. - 2013. - № 13. - С. 45 (Шифр В648641/2013/13)
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Продукти харчування-- Якість і безпека
Продукція легкої промисловості-- Дитяча-- Якість і безпека
Анотація: Про виставку неякісної продукції (організатор - ДП "Укрметртестстандарт"). Захід приурочили до Міжнародного дня захисту дітей, тому тестували продукти харчування, одяг, іграшки - все що необхідно дітям.
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Третьякова, Вікторія
Назва : Про правові основи функціонування системи біобезпеки під час здійснення генно-інженерної діяльності та обігу ГМО в контексті застосування міжнародних біоетичних стандартів
Місце публікування : Віче. - 2013. - № 6. - С. 28-30 (Шифр В648641/2013/6)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Генна інженерія-- Генетично модифіковані організми-- Правовий аспект
Біологічна безпека України-- Правові аспекти
Продукти харчування-- Біобезпека
Безпека харчування-- Генно-модифіковані організми
Анотація: В статті йдеться про міжнародно-правові акти щодо забезпечення біобезпеки, пов’язаної із застосуванням ГМО та їх компонентів.
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Комаренко, Ярослава
Назва : Якість продуктів харчування і юридична відповідальність
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право. - 2017. - № 7. - С. 59-60. (Шифр Е779492/2017/7)
Предметні рубрики: Харчування-- Продукти харчування-- Якість --Україна
Харчова промисловість
Анотація: Питання державного регулювання якості продуктів харчування привертає до себе увагу у зв‘язку зі збільшенням чисельності виявлених порушень норм якості.
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Білаш, Мар'ян
Назва : Для кого течуть молочні ріки?
Місце публікування : Пенсійний кур'єр. - 2017. - 2 черв. (№ 22). - С. 5: іл. (Шифр П240832/2017/22)
Предметні рубрики: Молоко-- Молочні продукти-- Користь
Всесвітній день-- Молоко
Анотація: 1 червня у більш як 50 країнах світу відзначають Всесвітній день молока. Свято започатковане ще 2001 року за рішенням ООН. В Україні цього дня виробники молока розповідають людям про користь напою та ознайомлюють з рецептами оригінальних страв із молокопродуктів.
Знайти схожі

17.

Форма документа :
Шифр видання : 46
Автор(и) : Назаренко А.
Назва : Звичне-незвичне "сінне" молоко
Місце публікування : Пропозиція. - 2013. - № 9. - С180 - 183 (Шифр П924135/2013/9)
ББК : 46
Предметні рубрики: Тваринництво-- Фермерські господарства-- Екологічно чисті продукти харчування-- Рослинні корми --Австрія
Анотація: Виробництво екологічно чистих молочних продуктів на прикладі фермерськ. госп-ва "Віфльберг", Тіроль, Австрія.
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Бабин, Максим Михайлович
Назва : Бюджетирование как инструмент контроллинга в системе управления затратами сельськохозяйственных предприятий
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право. - 2013. - № 8. - С. 31-33.
Примітки : Бібліогр. наприкінці ст.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Харчові продукти
Сільське господарство-- Галузі економіки-- Бюджетування-- Управління --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): контролінг, управління витратами, бюджетування, функції бюджетування
Анотація: Найбільш актуальним завданням на сьогодні для окремо взятого підприємства, яке працює в сучасних умовах господарювання, є створення теоретичної бази і заснованого на ній інструментарію, які б допомогли модернізувати організаційну і інформаційну структуру таким чином, що б вирішувалися базові проблеми його розвитку, які обумовлюють стабільні успіхи не тільки в теперішньому часі, але й в майбутньому.
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 4+65
Автор(и) : Шкрабан В. В.
Назва : Напрями удосконалення первинного обліку виробництва продукції свинарства
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право. - 2013. - № 3. - С. 10-13.
Примітки : Бібліогр. наприкінці ст.
ББК : 4+65
Предметні рубрики: Сільське господарство-- Тваринництво-- Свинарство-- Свинарники --Україна
Свині-- Осіменіння
Харчова промисловість-- М’ясне виробництво-- М’ясні продукти-- Свинина
Бухгалтерський облік
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): біологічні активи, первинний облік, виробництво, продукція свинарства, акт, відомість, форма, журнал, осіменіння, спермодоза
Анотація: В статті висвітлюються питання удосконалення первинного обліку виробництва продукції свинарства. Вперше запроваджено використовувати у практиці свинарських підприємств "Журнал реєстрації осіменіння свиноматок" (форма № ПБАСГ-18).
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Вдовенко, Наталія Михайлівна
Назва : Перспективи впровадження адміністративної звітності в рибному господарстві
Місце публікування : Економіка. Фінанси. Право. - 2013. - № 3. - С. 3-6.
Примітки : Бібліогр. наприкінці ст.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Рибне господарство --Україна
Харчові продукти-- Рибні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аквакультура, виробництво. галузь, держава, звітність, економіка, планування, регулювання
Анотація: Висвітлено механізм дії моделі збору та систематизації інформації по виробництві продукції аквакультури. Приділено увагу впровадженню адміністративної звітності в рибному господарстві на основі розробленої форми № 1 А-риби (річна) "Виробництво продукції аквакультури за 20 р.".
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)