Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (37)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=Сертифікація<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 184
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Грищенко Ф. В. Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць/Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть, 2015. т.№ 5.-С.37-42
2.

Мирунко В. Якісний одяг - здорова дитина/В. Мирунко // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2011. т.№ 6.-С.52-54
3.

Глотова І. Як побудувати органічний бізнес, щоб не мати з ним проблем/І. Глотова // Українське слово, 2016. т.28 груд.-3 січ. (№ 52).-С.5
4.

Цема Т. Як отримати сертифікат ЄС вітчизняним виробникам сільськогосподарської техніки/Т. Цема, О. Гапоненко // Техніка і технології АПК, 2016,N № 4.-С.43-46
5.

Збаровська Н. Як впровадити та постійно вдосконалювати систему екологічного менеджменту згідно з вимогами стандарту ISO 14001/Надія Збаровська // Екологія підприємства, 2020. т.№ 8.-С.24-30
6.

Козак Г. Яблучний бізнес України - 2017/Г. Козак // Пропозиція. -К.:ТОВ "Компанія "Юнівест Маркетинг", 2017,N N 9.-С.130
7.

Берзина С. В. Экологические критерии оценки жизненного цикла товарной группы с целью определения ее экологического преимущества. Основные принципы и методы разработки/С. В. Берзина, А. С. Мельничок // Хімічна промисловість України, 2012. т.№ 4.-С.54-57
8.

Кучеренко Е. Экологические концепции в гостиничном бизнесе/Евгения Кучеренко, Елена Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес, 2013,N N 3.-С.46-49
9.

Щоб уникнути безпілотного хаосу/підгот. Юрій Ігнат // Народна армія, 2018. т.29 берез. (№ 13).-С.11
10.

Грановська В. Г. Функціонування екоготелів в Україні як чинник активізації підприємницької діяльності/В. Г. Грановська, В. О. Бойко // Економіка АПК, 2020. т.№ 3.-С.57-65
11.

Гуменюк Г. Функціональна модель післядипломної освіти/Г. Гуменюк, Н. Проценко // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2011. т.№ 2.-С.65-69
12.

Бойко О. Формування структури інтелектуальної системи управління якістю продукції/О. Бойко, А. Гунькало, О. Козак // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2011. т.№ 3.-С.64-67
13.

Максименко О. Формування системи незалежного оцінювання професійних управителів та енергоменеджерів як відповідь на виклики сьогодення/Ольга Максименко // Маркетинг в Українi, 2018. т.№ 5.-С.65-69
14.

Чайкін О. В. Формування системи екологічно сертифікованого сільськогосподарського виробництва/О. В. Чайкін // Збалансоване природокористування, 2015. т.№ 3.-С.37-42
15.

Волков Форми адміністративно-правового регулювання у галузі стандартизації та сертифікації/Вячеслав Волков // Підприємництво, господарство і право. -К., 2013,N № 3.-С.107-111
16.

Столярчук П. Упровадження систем контролю молочної продукції - запорука її якості та безпечності/П. Столярчук, О. Малик // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2011. т.№ 6.-С.61-64
17.

Семенов Г. А. Управління якістю продукції на підприємстві/Г. А. Семенов, А. О. Квасова // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво, 2012. т.№ 3.-С.208-214
18.

Ролько О. Управління ризиками в системах управління/О. Ролько // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2011. т.№ 1.-С.47-52
19.

Стелюк Б. Управління організаційними змінами на основі комплексної системи показників/Б. Стелюк, Ю. Морозов, Т. Сиволап // Стандартизація. Сертифікація. Якість, 2011. т.№ 1.-С.53-56
20.

Бородиня О. "Укршкірвзуттяпром" за відміну обов`язкової сертифікації дитячого взуття/Олександр Бородиня // Легка промисловість, 2012. т.№ 2.-С.12-13
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)