Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=Харчова продукція<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Крисанов, Д. Ф.
Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності [Текст] / Д. Ф. Крисанов> // Економіка АПК. - 2011. -
№ 1
. - С. 12-19 : фото.цв.
Рубрики:
Харчові продукти--Генетично модифіковані
Харчові продукти--Якість--Безпека
Споживче право--Україна
Кл.слова (ненормовані):
Харчова продукція
--
Продовольча сировина
--
Сертифікація продукції
Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН - Б.ц. (вільний)
Знайти схожі
>
2.
Мерзлов, С. В.
Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами [Текст] / С. В. Мерзлов> // Наука та інновації. - 2018. -
№ 6
. - С. 24-37 : рис., табл. - Біблиогр. в кінці ст.
Рубрики:
Молочні продукти--Йогурти
Кл.слова (ненормовані):
харчова продукція
--
виробництво
Анотація:
Розроблено технологічну блок-систему виробництва йогурту з апіродуктами резервуарним способом
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Кириленко, І. Г.
Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні [Текст] / І. Г. Кириленко, В. Є. Івченко, В. В. Дем'янчук> // Економіка АПК. - 2018. -
№ 9
. - С. 34-45 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики:
Продовольча безпека--Аграрна політика--Україна--Європейський Союз (ЄС)
Світовий ринок продовольчих товарів
Кл.слова (ненормовані):
світовий продовольчий ринок
--
експорт
--
імпорт
--
сільськогосподарська продукція
--
додана вартість
--
харчова продукція
Анотація:
Мета статті - вивчити поточний стан виробництва та світової торгівлі за наступними основними видами сільськогосподарської продукції: зерна пшениці та кукурудзи, рослинних олій, цукру, яловичини, свинини, м’яса птиці, вершкового масла, сирів, сухого незбираного та знежиреного молока, а також участь України у їх світовому виробництві та світовій торгівлі. За результатами дослідження надані пропозиції щодо розроблення заходів у частині продовольчої безпеки в Україні та нарощування її участі у світовій торгівлі продовольством.
Дод.точки доступу:
Івченко, В. Є.; Дем'янчук, В. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)