Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=Харчова продукція<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Крисанов Д. Ф.
Назва
: Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності
Місце публікування
: Економіка АПК. - 2011. - № 1. - С. 12-19: фото.цв. (Шифр Е969742/2011/1)
Предметні рубрики:
Харчові продукти-- Генетично модифіковані
Харчові продукти-- Якість-- Безпека
Споживче право --Україна
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
харчова продукція
--продовольча сировина--сертифікація продукції
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Кириленко І. Г., Івченко В. Є., Дем'янчук В. В.
Назва
: Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні
Місце публікування
: Економіка АПК. - 2018. - № 9. - С. 34-45: рис. (Шифр Е969742/2018/9)
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики:
Продовольча безпека-- Аграрна політика --Україна --Європейський Союз (ЄС)
Світовий ринок продовольчих товарів
Анотація:
Мета статті - вивчити поточний стан виробництва та світової торгівлі за наступними основними видами сільськогосподарської продукції: зерна пшениці та кукурудзи, рослинних олій, цукру, яловичини, свинини, м’яса птиці, вершкового масла, сирів, сухого незбираного та знежиреного молока, а також участь України у їх світовому виробництві та світовій торгівлі. За результатами дослідження надані пропозиції щодо розроблення заходів у частині продовольчої безпеки в Україні та нарощування її участі у світовій торгівлі продовольством.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Мерзлов С. В.
Назва
: Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
Місце публікування
: Наука та інновації. - 2018. - № 6. - С. 24-37: рис., табл. (Шифр Н090348/2018/6)
Примітки
: Біблиогр. в кінці ст.
Предметні рубрики:
Молочні продукти-- Йогурти
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
харчова продукція
--виробництво
Анотація:
Розроблено технологічну блок-систему виробництва йогурту з апіродуктами резервуарним способом
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)