Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=Харчова продукція<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Крисанов Д. Ф.
Назва : Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності
Місце публікування : Економіка АПК. - 2011. - № 1. - С. 12-19: фото.цв. (Шифр Е969742/2011/1)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Генетично модифіковані
Харчові продукти-- Якість-- Безпека
Споживче право --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова продукція--продовольча сировина--сертифікація продукції
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кириленко І. Г., Івченко В. Є., Дем'янчук В. В.
Назва : Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні
Місце публікування : Економіка АПК. - 2018. - № 9. - С. 34-45: рис. (Шифр Е969742/2018/9)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Продовольча безпека-- Аграрна політика --Україна --Європейський Союз (ЄС)
Світовий ринок продовольчих товарів
Анотація: Мета статті - вивчити поточний стан виробництва та світової торгівлі за наступними основними видами сільськогосподарської продукції: зерна пшениці та кукурудзи, рослинних олій, цукру, яловичини, свинини, м’яса птиці, вершкового масла, сирів, сухого незбираного та знежиреного молока, а також участь України у їх світовому виробництві та світовій торгівлі. За результатами дослідження надані пропозиції щодо розроблення заходів у частині продовольчої безпеки в Україні та нарощування її участі у світовій торгівлі продовольством.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мерзлов С. В.
Назва : Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами
Місце публікування : Наука та інновації. - 2018. - № 6. - С. 24-37: рис., табл. (Шифр Н090348/2018/6)
Примітки : Біблиогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Молочні продукти-- Йогурти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчова продукція--виробництво
Анотація: Розроблено технологічну блок-систему виробництва йогурту з апіродуктами резервуарним способом
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)