Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=Харчовий раціон<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Бойчук Ю. Д. Наукові основи раціонального харчування/Ю. Д. Бойчук // Фізичне виховання в школах України, 2011. т.№ 8.-С.14-16
2.

Шапкина Л. Н. Региональные аспекты формирования продовольственного обеспечения/Л. Н. Шапкина // Вопросы экономических наук, 2011. т.№ 4.-С.78-79
3.

Онисько С. М. Ефективність сільського господарства Львівської області й рівень життя сільського населення/С. М. Онисько, М. М. Богач // Економіка АПК, 2012. т.№ 3.-С.40-44
4.

Баукина Л. В. Урок-проект "Энергозатраты и пищевой рацион"/Л. В. Баукина // Биология в школе. -Москва:Школа-Пресс, 2013. т.№ 1.-С.27-32
5.

Андрющенко До здоров'я дітей - компетентнісний підхід : формування здоров'язбережувальної компетентності дошкільнят/Тетяна Андрющенко // Дошкільне виховання, 2014. т.№ 11.-С.20-23
6.

Хлеб солдата // Вокруг света. -Киев:Вокруг света, 2015. т.№ 5.-С.103
7.

Силка І. М. Оцінка стану харчування військовослужбовців Збройних Сил України/І. М. Силка // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 6.-С.182-188
8.

Краєвська І. Неінфекційні захворювання індиків/І. Краєвська // Наше птахівництво, 2017. т.№ 6.-С.74-75
9.

Пархомей О. Дефіцит сполук кальцію в організмі людини/Олександр Пархомей // Безпека життєдіяльності, 2020. т.№ 12.-С.2
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)