Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-28 
1.


    Дворская, Юлия.
    Актиген и Микосорб в профилактике пищевых токсикоинфекций [Текст] / Ю. Дворская // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 14-17 : табл.; рис
ББК 46.8 + 48
Рубрики: Птахівництво--Курчата-бройлери--Догляд
   Ветеринарія--Харчові токсикоінфекції--Профілактика

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- мікотоксікози -- патогени
Анотація: Пищевые токсикоинфекции - острые инфекционные заболевания, вызываемые условно-патогенными бактериями, продуцирующими экзотоксины. При попадании микроорганизмов в пищевые продукты в них накапливаются токсины, которые могут вызвать отравления у человека.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Шпичак, О. М.
    Видатному вченому, талановитому організатору науки і Людині - Олександру Олексійовичу Сторожуку присвячується [Текст] / О. М. Шпичак // Економіка АПК. - 2014. - № 1. - С. 120-122. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65.32
Рубрики: Аграрна наука--Розвиток--Україна
   Економіка сільського господарства--Продуктивність

Кл.слова (ненормовані):
економічна наука -- сільськогосподарська продукція -- якість продукції
Анотація: Розглянуто наукову доробку науковця, доктора економічних наук та професора Олександра Олексійовича Сторожука.


Знайти схожі

3.


    Пазюк, В. Л.
    Визнання ефективності винного бренда [Текст] / В. Л. Пазюк // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 171-175. - Бібліогр.: с. 175 . - ISSN 2411-5215
Рубрики: Торгові марки
   Алкогольні напої

   Бренд

Кл.слова (ненормовані):
КУЛЬТУРА СПОЖИВАННЯ -- ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ -- РЕКЛАМА -- КУПІВЛЯ


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Лаврова, Л.
    Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы [Текст] / Л. Лаврова, Е. Борцова, А. Бадретдинова // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 19-20 : табл.
ББК 36.92
Рубрики: Птахівництво--М`ясні продукти--Технологія виробництва
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- якість продукції -- ПЕРЕРОБКА М'ЯСА ПТИЦІ
Анотація: Использование охлажденного мяса птицы для производства полуфабрикатов обосновано тем, что в отличие от замороженного оно является более сочным и ароматным, в нем больше белков, витаминов, микроэлементов и других биологически активных веществ.


Дод.точки доступу:
Борцова, Е.; Бадретдинова, А.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Павлюк, Игорь.
    Доверимся электронике. Интеллектуальная система управления зерносушилкой и ее реальные преимущества [Текст] / И. Павлюк // Зерно. - 2016. - № 11. - С. 172-173 : фот. цв.
Рубрики: Електронна апаратура--Зерносушарка--Зерносховища
Кл.слова (ненормовані):
давач -- якість продукції -- зерно


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Кошицька, Н. А.
    Еколого-економічні показники виробництва органічної продукції за різних систем удобрення [Текст] / Н. А. Кошицька, В. В. Гуреля, О. І. Савчук // Збалансоване природокористування. - 2017. - № 3. - С. 51-54 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 54
УДК
Рубрики: Органічне виробництво--Удобрення--Дослідження--Україна
Кл.слова (ненормовані):
сівозміна -- продуктивність -- якість продукції -- родючість ґрунту -- рентабельність -- економічна ефективність
Анотація: Наведено результати п'ятирічних досліджень урожайності, якості рослинницької продукції та родючості ґрунту за органічної та органо-мінеральної системи удобрення в короткоротаційній сівозміні.


Дод.точки доступу:
Гуреля, В. В.; Савчук, О. І.


Знайти схожі

7.


    Шарко, А. І.
    Ефективність системи стимулювання працівників [Текст] / Шарко А. І. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 3. - С. 166-170 : табл. - Бібліогр.: с. 170 . - ISSN 1814-1161
Рубрики: Підприємства--Премії
Кл.слова (ненормовані):
методи стимулювання -- якість продукції -- ефективність заходів

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

8.


    Воєводін, В. В.
    Захист яблуневих садів від хвороб [Текст] / В. В. Воєводін // Садівництво по-українськи. - 2017. - № 1. - С. 20-23 : фот.
Рубрики: Садівництво--Яблуня--Захист рослин
Кл.слова (ненормовані):
інтегровані системи захисту -- якість продукції -- збудники хвороб -- фунгіцид


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

9.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38 : рис., табл.
Рубрики: Харчові продукти--М’ясне виробництво--Якість
   М'ясні продукти--Безпека

Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- безпека м'ясних продуктів -- функції води -- очищення води -- озонування води -- срібло -- водопідготовка
Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

10.


    Панасин, В. И.
    Изучение новых микроудобрений для подкормки озимой пшеницы [Текст] / В. И. Панасин, Д. А. Рымаренко // Агрохимический вестник. - 2013. - № 2. - С. 4-6 : табл.
Рубрики: Пшениця озима--Добрива
   Агрохімія--Добрива--Органічні--Мінеральні

Кл.слова (ненормовані):
підгодівля -- урожай -- якість продукції


Дод.точки доступу:
Рымаренко, Д. А.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

11.


    Штирхун, Х. І.
    Маркетингова підтримка стимулювання збуту органічної продукції в Україні [Текст] / Х. І. Штирхун // Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 161-170. - Бібліогр.: с.170 . - ISSN 2411-5215
Рубрики: Маркетинг--Підтримка--Україна
   Збут продукції--Стимулювання

   Органічна продукція--Збут--Україна

Кл.слова (ненормовані):
ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ -- ПОПИТ -- СПОЖИВАННЯ


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

12.


    Грановська, Л. М.
    Науково-методичні засади оцінювання придатності земель сільськогосподарського призначення для вирощування екологічно безпечної продукції [Текст] / Л. М. Грановська, О. В. Морозов, О. С. Морозова // Збалансоване природокористування. - 2015. - № 4. - С. 148-153 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Екологічна безпека--Сільськогосподарські землі
   Харчові продукти--Безпека

Кл.слова (ненормовані):
зона зрошення -- екологізація -- спеціальні сировинні зони -- екологічно чисті території -- якість продукції


Дод.точки доступу:
Морозов, О. В.; Морозова, О. С.


Знайти схожі

13.


   
    Новейшие инновационные решения компании Novus для птицеводства [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 21 : табл.; рис.
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Догляд--Корми
Кл.слова (ненормовані):
сучасна годівля -- якість продукції
Анотація: На протяжении 20 лет компания Novus предлагает научно обоснованные решения в кормлении для птицеводческой отрасли по всему миру, которые способствуют повышению продуктивности птицы. Одно из новейших инновационных дополнений к их продуктам - Next Enhance® 500 уже представлено на рынке.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

14.


    Бутенко, Т. В.
    Організаційно-економічні аспекти екологізації розвитку харчової промисловості [Текст] / Т. В. Бутенко // Вісник. - 2014. - № 3. - С. 20-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Розвиток
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- екологія -- інноваційний розвиток


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

15.


    Циганок, Людмила.
    Організація системи екологічного менеджменту: приклад АТ "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" [Текст] / Л. Циганок, Н. Збаровська // Екологія підприємства. - 2017. - № 10. - С. 12-15 : ілюстр.
Рубрики: Екологічний менеджмент--Організація--Відходи
Кл.слова (ненормовані):
ефективність управління -- навколишнє середовище -- якість продукції -- впровадження стандарту -- розпорядчі зобов'язання -- інструкція -- законодавство -- внутрішній аудит


Дод.точки доступу:
Збаровська, Надія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

16.


    Пилявець, В. М.
    Основні підходи до формування безпеки продовольчої продукції в Україні [Текст] / В. М. Пилявець // Вісник. - 2016. - № 2. - С. 23-25 : рис.
Рубрики: Продовольча безпека--Україна
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- державний контроль -- утилізація -- продовольча сировина


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)


Знайти схожі

17.


   
    Отримання продукції тваринництва, яка відповідає вимогам якості та безпеки [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 12-14 : ілюстр.
ББК 36.92
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--М`ясні продукти--Продовольча безпека
Кл.слова (ненормовані):
якість продукції -- токсичні елементи -- важкі метали -- нітрати та нітрити
Анотація: Екологічна безпека навколишнього середовища і захист людини від впливу негативних природних та антропогенних факторів стає однією з головних проблем сучасності. Екотоксиканти в організм людини потрапляють головним чином з продуктами харчування. Головна мета системи НАССР - контроль та попередження небезпечних факторів, які знижують якість сільськогосподарської продукції від моменту отримання сировини до виробництва готового продукту та його реалізації населенню.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

18.


   
    Поиск различий между обычным и органическим мясом птицы [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 10-13 : табл.
ББК 46.8 + 36.92
Рубрики: Птахівництво--Продовольча безпека--Продукція птахівництва
   М'ясне виробництво--М'ясні продукти

Кл.слова (ненормовані):
кури -- якість продукції -- м'ясо
Анотація: Есть ли реальная разница в качестве мяса от обычных, органических и свободновыгульных кур? И если есть различия, каковы они и как потребителям распознать их? Немецкие и итальянские исследования дают ответ на эти вопросы.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

19.


    Король, С. А.
    Показники якості продукції та методи їх оцінювання [Текст] / С. А. Король // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 2. - С. 140-150 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 150 . - ISSN 1814-1161
Рубрики: Економічна ефективність
Кл.слова (ненормовані):
показники -- якість продукції -- індекс витрат -- бальна система

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

20.


    Орловська, Ярослава.
    Правове регулювання права фізичної особи на безпечні продукти харчування [Текст] / Ярослава Орловська // Підприємництво, господарство і право. - 2020. - № 12. - С. 22-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Правове регулювання--Україна
Кл.слова (ненормовані):
безпечне довкілля -- якість продукції -- законодавство -- європейські стандарти
Анотація: Стаття присвячена дослідженню проблематики регулювання права на безпечні продукти харчування та питну воду в контексті права фізичної особи на безпечне для життя та здоров’я довкілля. На основі аналізу чинного законодавства України та наявних наукових досліджень проаналізовано, яким чином Україна у нормативно-правових актах регулює безпечність харчової продукції, практику застосування таких правових норм, перспективи розвитку українського законодавства у даній сфері.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 1-20    21-28 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)