Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-28 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шарко А. І.
Назва : Ефективність системи стимулювання працівників
Місце публікування : Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 3. - С. 166-170: табл. - ISSN 1814-1161 (Шифр Д399617/2011/3). - ISSN 1814-1161
Примітки : Бібліогр.: с. 170
Предметні рубрики: Підприємства-- Премії
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): методи стимулювання --якість продукції--ефективність заходів
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Семенов Г. А., Єропутова О. О., Плаксюк О. О.
Назва : Сутність та етапи процесу управління якістю продукції
Місце публікування : Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 2. - С. 188-193: ілюстр. - ISSN 1814-1161 (Шифр Д399617/2011/2). - ISSN 1814-1161
Примітки : Бібліогр.: с. 193
Предметні рубрики: Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): етапи управління--якість продукції--підприємство--процес
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36.92
Назва : Отримання продукції тваринництва, яка відповідає вимогам якості та безпеки
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 12-14: ілюстр. (Шифр Е258059/2012/2)
ББК : 36.92
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- М`ясні продукти-- Продовольча безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість продукції--токсичні елементи--важкі метали--нітрати та нітрити
Анотація: Екологічна безпека навколишнього середовища і захист людини від впливу негативних природних та антропогенних факторів стає однією з головних проблем сучасності. Екотоксиканти в організм людини потрапляють головним чином з продуктами харчування. Головна мета системи НАССР - контроль та попередження небезпечних факторів, які знижують якість сільськогосподарської продукції від моменту отримання сировини до виробництва готового продукту та його реалізації населенню.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36.92
Автор(и) : Лаврова Л., Борцова Е., Бадретдинова А.
Назва : Возможности применения МГС в производстве охлажденных полуфабрикатов из мяса птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 19-20: табл. (Шифр Е258059/2012/2)
ББК : 36.92
Предметні рубрики: Птахівництво-- М`ясні продукти-- Технологія виробництва
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напівфабрикати--якість продукції--переробка м'яса птиці
Анотація: Использование охлажденного мяса птицы для производства полуфабрикатов обосновано тем, что в отличие от замороженного оно является более сочным и ароматным, в нем больше белков, витаминов, микроэлементов и других биологически активных веществ.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46.8
Назва : Новейшие инновационные решения компании Novus для птицеводства
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 2. - С. 21: табл.; рис. (Шифр Е258059/2012/2)
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво-- Догляд-- Корми
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сучасна годівля--якість продукції
Анотація: На протяжении 20 лет компания Novus предлагает научно обоснованные решения в кормлении для птицеводческой отрасли по всему миру, которые способствуют повышению продуктивности птицы. Одно из новейших инновационных дополнений к их продуктам - Next Enhance® 500 уже представлено на рынке.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46.8
Назва : Поиск различий между обычным и органическим мясом птицы
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 10-13: табл. (Шифр Е258059/2012/3)
ББК : 46.8 + 36.92
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продовольча безпека-- Продукція птахівництва
М'ясне виробництво-- М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кури--якість продукції --м'ясо
Анотація: Есть ли реальная разница в качестве мяса от обычных, органических и свободновыгульных кур? И если есть различия, каковы они и как потребителям распознать их? Немецкие и итальянские исследования дают ответ на эти вопросы.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 46.8
Автор(и) : Дворская, Юлия
Назва : Актиген и Микосорб в профилактике пищевых токсикоинфекций
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 3. - С. 14-17: табл.; рис (Шифр Е258059/2012/3)
ББК : 46.8 + 48
Предметні рубрики: Птахівництво-- Курчата-бройлери-- Догляд
Ветеринарія-- Харчові токсикоінфекції-- Профілактика
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість продукції--мікотоксікози--патогени
Анотація: Пищевые токсикоинфекции - острые инфекционные заболевания, вызываемые условно-патогенными бактериями, продуцирующими экзотоксины. При попадании микроорганизмов в пищевые продукты в них накапливаются токсины, которые могут вызвать отравления у человека.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мулдер, Рул
Назва : Развитие мирового птицеводства и роль ВНАП
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2012. - № 6. - С. 12-15: табл. (Шифр Е258059/2012/6)
Предметні рубрики: Птахівництво-- Міжнародні організації-- Наукові дослідження
Світова економіка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): світове птахівництво--якість продукції--міжнародні проблеми
Анотація: В ряду ключевых проблем ближайшего будущего стоит необходимость удовлетворения нужд человечества в животных белках и обеспечение экологичности производства.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Панасин В. И., Рымаренко Д. А.
Назва : Изучение новых микроудобрений для подкормки озимой пшеницы
Місце публікування : Агрохимический вестник. - 2013. - № 2. - С. 4-6: табл. (Шифр А268559/2013/2)
Предметні рубрики: Пшениця озима-- Добрива
Агрохімія-- Добрива-- Органічні-- Мінеральні
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підгодівля--урожай--якість продукції
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Зенюк Л. А.
Назва : Роль качества в экономике
Місце публікування : Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 2. - С. 115-118. - ISSN 1814-1161 (Шифр Д399617/2013/2). - ISSN 1814-1161
Примітки : Библиогр.: с. 117
Предметні рубрики: Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість продукції--вимоги споживачів--система управління якістю--конкурентоспроможність--сертифікат--стандарти--стандартизація
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Король С. А.
Назва : Показники якості продукції та методи їх оцінювання
Місце публікування : Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 2. - С. 140-150: рис., табл. - ISSN 1814-1161 (Шифр Д399617/2013/2). - ISSN 1814-1161
Примітки : Бібліогр.: с. 150
Предметні рубрики: Економічна ефективність
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): показники--якість продукції--індекс витрат--бальна система
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65
Автор(и) : Станкевич, Ірина, Ціомашко, Юлія
Назва : Сутність поняття "якість" як управлінської категорії
Місце публікування : Банківська справа. - 2013. - № 8. - С. 68-79 (Шифр Б681789/2013/8)
Примітки : Біблівогр.; 27 назв.
ББК : 65
Предметні рубрики: Управління якістю
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аспекти якості--якість продукції --якість послуг
Анотація: У статті досліджено та узагальнено різноманітність підходів до розуміння поняття "якість" і запропоновано власне трактування цього терміна як управлінської категорії.
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.32
Автор(и) : Шпичак О. М.
Назва : Видатному вченому, талановитому організатору науки і Людині - Олександру Олексійовичу Сторожуку присвячується
Місце публікування : Економіка АПК. - 2014. - № 1. - С. 120-122
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
ББК : 65.32
Предметні рубрики: Аграрна наука-- Розвиток --Україна
Економіка сільського господарства-- Продуктивність
Анотація: Розглянуто наукову доробку науковця, доктора економічних наук та професора Олександра Олексійовича Сторожука.
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бутенко Т. В.
Назва : Організаційно-економічні аспекти екологізації розвитку харчової промисловості
Місце публікування : Вісник. - 2014. - № 3. - С. 20-25 (Шифр В410560/2014/3)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Розвиток
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість продукції--екологія--інноваційний розвиток
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лосєв О. М., Головецький І. І., Крикун Н.В., Білоус Д.О.
Назва : Розвиток органічного виробництва продукції бджільництва у світі та в Україні : проблеми галузі
Місце публікування : Пасіка. - 2015. - № 11. - С. 2-4: фот. (Шифр П521625/2015/11)
Предметні рубрики: Бджільництво-- Продукти бджільництва-- Органічне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мед--пасіка--якість продукції
Анотація: Проаналізовано стан розвитку нормативно-правових актів виробництва органічної продукції бджільництва у світі та в Україні. Органічне виробництво - це цілісна система господарювання та виробництва харчових продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики з огляду на рівень довкілля, рівень біологічного розмаїття, збереження природних ресурсів. Органічна продукція бджільництва - це продукція, отримана в результаті сертифікованого органічного виробництва.
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Баль-Прилипко Л. В.
Назва : Значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування
Місце публікування : Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 33-38: рис., табл. (Шифр Е258059/2015/9)
Предметні рубрики: Харчові продукти-- М’ясне виробництво-- Якість
М'ясні продукти-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість продукції--безпека м'ясних продуктів--функції води--очищення води--озонування води--срібло--водопідготовка
Анотація: Споживчі та технологічні властивості м'ясопродуктів значною мірою визначаються вмістом вологи. Поряд із традиційними гігроскопічними характеристиками, такими як водоутримувальна і вологозв'язувальна здатності (ВУЗ і ВЗЗ), для оцінки якості готової продукції в м'ясній промисловості все більше застосування знаходить "активність води", що є інтегральним показником стану вологи харчового продукту. Розглянуте питання значення води у формуванні показників якості та безпеки сировини і продуктів харчування.
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Штирхун Х. І.
Назва : Маркетингова підтримка стимулювання збуту органічної продукції в Україні
Місце публікування : Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 161-170. - ISSN 2411-5215 (Шифр П147728/2015/3). - ISSN 2411-5215
Примітки : Бібліогр.: с.170
Предметні рубрики: Маркетинг-- Підтримка --Україна
Збут продукції-- Стимулювання
Органічна продукція-- Збут --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість продукції--попит--споживання
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Пазюк В. Л.
Назва : Визнання ефективності винного бренда
Місце публікування : Проблеми і перспективи економіки та управління. - 2015. - № 3. - С. 171-175. - ISSN 2411-5215 (Шифр П147728/2015/3). - ISSN 2411-5215
Примітки : Бібліогр.: с. 175
Предметні рубрики: Торгові марки
Алкогольні напої
Бренд
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): культура споживання--якість продукції--реклама--купівля
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Грановська Л. М., Морозов О. В., Морозова О. С.
Назва : Науково-методичні засади оцінювання придатності земель сільськогосподарського призначення для вирощування екологічно безпечної продукції
Місце публікування : Збалансоване природокористування. - 2015. - № 4. - С. 148-153: рис. (Шифр З115765/2015/4)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики: Екологічна безпека-- Сільськогосподарські землі
Харчові продукти-- Безпека
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): зона зрошення--екологізація--спеціальні сировинні зони--екологічно чисті території--якість продукції
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Горбенко Д. А., Слободяник А. В.
Назва : Проблеми митно-тарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності України
Місце публікування : Вісник/ Київський інститут бізнесу та технологій. - 2016. - № 2. - С. 5-6 (Шифр В410560/2016/2)
Примітки : Бібліогр.: с. 6
Предметні рубрики: Мито-- Митний тариф-- Регулювання-- Зовнішньоекономічна діяльність --Україна
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): міжнародна торгівля--податки--якість продукції--пільговий режим
Знайти схожі

 1-20    21-28 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)