Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=антиоксидантна активність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства/Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці національного університету харчових технологій, 2015. т.Том 21 № 5.-С.191-199
2.

Коломієць Ю. В. Вплив саліцилової кислоти на компоненти антиоксидантної системи рослин томата за умов бактеріального стресу/Ю. В. Коломієць, І. П. Григорюк , Л. М. Буценко // Карантин і захист рослин, 2016. т.№ 11/12.-С.7-11
3.

Біологічна роль цинку і необхідність забезпечення адекватного рівня його споживання людиною/М. Д. Тронько [и др.] // Вісник Національної академії наук України, 2013. т.№ 6.-С.21-31
4.

Пащенко Ю. Н. Антиоксидантна активність печінки і серця гусей за різної Е-вітамінної забезпеченості/Ю. Н. Пащенко, О. О. Данченко, В. П. Бородай // Сучасне птахівництво, 2013. т.№ 12.-С.23-25
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)