Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=безпечність харчових продуктів<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Пабат В. О. Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва/В. О. Пабат, Д. Т. Віннічук // Економіка АПК, 2013. т.№ 12.-С.108-113
2.

Грищенко Ф. В. Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць/Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть, 2015. т.№ 5.-С.37-42
3.

Левицький Т. Р. Сучасні підходи до оцінки безпечності зоотехнічних кормових добавок/Т. Р. Левицький // Ефективне птахівництво, 2017. т.№ 12.-С.23-25
4.

Івахно О. П. Проблеми використання харчових добавок у продуктах дитячого харчування/О. П. Івахно, І. П. Козярін // Довкілля та здоров'я, 2019. т.№ 1.-С.29-32
5.

Оглашенний Їжа під контролем. Хто відповідає за безпечність продуктів харчування/Юрій Оглашенний, Катерина Потапенко // Дзеркало тижня, 2019. т.№ 12.-С.10
6.

Щербенко Р. В якому стані продовольча безпека країни?/Ростислав Щербенко, Катерина Тулупова // Фінансовий контроль, 2019. т.№ 6.-С.14-19
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)