Пошуковий запит: (<.>K=безпечність харчових продуктів<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6 |
>1.
| Пабат В. О. Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва/В. О. Пабат, Д. Т. Віннічук // Економіка АПК, 2013. т.№ 12.-С.108-113
|
>2.
| Грищенко Ф. В. Якість харчових продуктів. Аналітичний огляд наукових праць/Ф. В. Грищенко, Н. О. Зареченська // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть, 2015. т.№ 5.-С.37-42
|
>3.
| Левицький Т. Р. Сучасні підходи до оцінки безпечності зоотехнічних кормових добавок/Т. Р. Левицький // Ефективне птахівництво, 2017. т.№ 12.-С.23-25
|
>4.
| Івахно О. П. Проблеми використання харчових добавок у продуктах дитячого харчування/О. П. Івахно, І. П. Козярін // Довкілля та здоров'я, 2019. т.№ 1.-С.29-32
|
>5.
| Оглашенний Їжа під контролем. Хто відповідає за безпечність продуктів харчування/Юрій Оглашенний, Катерина Потапенко // Дзеркало тижня, 2019. т.№ 12.-С.10
|
>6.
| Щербенко Р. В якому стані продовольча безпека країни?/Ростислав Щербенко, Катерина Тулупова // Фінансовий контроль, 2019. т.№ 6.-С.14-19
|
|