Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=білкові продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Різник В. М.
Назва
: Посіви сочевиці потребують захисту
Місце публікування
: Карантин і захист рослин. - 2015. - № 10. - С. 11-12 (Шифр К599777/2015/10)
Примітки
: Бібліогр. в кінці ст.
Предметні рубрики:
Зернобобові культури-- Бур'яни-- Захист рослин
Сочевиця-- Вирощування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): сочевиця продовольча--
білкові продукти
--способи контролю бур'янів
Анотація:
Сочевиця продовольча (харчова) - цінна високобілкова культура, з вмістом у насінні до 35 % добре збалансованого білка, який легко засвоюється організмом людини. Це добра кормова культура і прекрасний бобовий попередник для більшості с/г культур, у першу чергу для посівів пшениці озимої.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття з газети
Шифр видання
:
Назва
: Цей примхливий желатин
Місце публікування
: Газета для жінок. - 2017. - № 9. - С. 10 (Шифр Г968185/2017/9)
Предметні рубрики:
Харчові продукти
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
білкові продукти
--харчові загущувачі
Анотація:
Стаття про особливості застосування желатину в кулінарії.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Шацких Е. В.
Назва
: Влияние Гидролактива на переваримость и использование питательных веществ в организме кур
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - Обухів-2: Поліграфінко, 2018. - № 5/6. - С. 37-39: табл. (Шифр Е258059/2018/5/6)
Предметні рубрики:
Кури-- Годування-- Корми
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
білкові продукти
--натуральна сировина--амінокислоти
Анотація:
Для нормального развития молодняка сельскохозяйственной птицы его рацион должен содержать определенное количество полноценных белковых продуктов животного происхождения. Одним из современных препаратов, вырабатываемых на основе молочной сыворотки, с последующим низкотемпепратурным сгущением и сушкой, является кормовая добавка Гидролактив.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)