Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=галузеві фактори<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 65.306.7
Автор(и) : Пабат О. В., Чорна Н. П.
Назва : Інноваційний розвиток виробництва продуктів харчування
Місце публікування : Економіка АПК. - 2012. - № 12. - С. 24-28 (Шифр Е969742/2012/12)
Примітки : Бібліогр. в підрядк. прим.
ББК : 65.306.7
Предметні рубрики: Продовольчі ресурси-- Формування --Україна
Харчова промисловість-- Інновації
Анотація: Обгрунтовано окремі положення концепції інноваційного розвитку сфери виробництва продуктів харчування України. Запропоновано розглядати чотири ключові принципи інноваційного розвитку досліджуваної сфери - пріоритетність, збалансованість, диференційованість та гуманоцентричність. Обгрунтовано поняття сфери виробництва продуктів харчування та проаналізовано структуру факторів її інноваційного розвитку.
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)