Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=дегідратація<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Хвастухин Ю.И., Колесник В.В., Орлик В.Н., Цюпяшук А.Н.
Назва
: Математическое моделирование процесса дегидратации мелкодисперсных частиц в псевдоожиженном слое инертных частиц. 3 Исследование параметрической чувствительности
Місце публікування
: Энерготехнологии и Ресурсосбережение. - 2012. - № 6. - С. 55-58 (Шифр Э667804/2012/6)
Примітки
: Библиогр. с. 58 (2 назв.)
Предметні рубрики:
Тверді тіла-- Термічна обробка
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
дегідратація
Анотація:
На основі розробленого математичного забезпечення проведено дослідження параметричної чутливості процесу дегідратації полідиспертних часток у псевдозрідженному шарі інертного матеріалу приваріюванні діаметра оброблюваних часток, температури підігріву вихідного матеріалу, навантаження щодо матеріалу, який обробляється.
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Шутюк В. В.
Назва
: Застосування мікрохвильового випромінювання для сушіння харчових продуктів
Місце публікування
: Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 №3. - С. 133-140: рис. (Шифр Н187698/2015/21/3)
Примітки
: Бібліогр.: с. 139-140
Предметні рубрики:
Харчові продукти-- Сушіння
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): мікрохвильове сушіння--конвекція--вакуум--псевдозріджений стан--
дегідратація
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)