Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (15)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=жири<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 20
1.

Кіщенко В. Ідентифікація олій та жирів/В. Кіщенко, М. Осейко // Харчова i переробна промисловiсть. -Київ:Харчова і переробна промисловість, 2009,N N 11/12.-С.23-25
2.

Бойчук Ю. Д. Наукові основи раціонального харчування/Ю. Д. Бойчук // Фізичне виховання в школах України, 2011. т.№ 8.-С.14-16
3.

Пирог Т. П. Метаболизм глицерина у продуцентов поверхностно-активных веществ Acinetobacter calcoaceticus ИМВ В-7241 и Rhodococcus erythropolis ИМВ Ас-5017/Т. П. Пирог, Т. А. Шевчук, М. А. Шулякова // Мікробіологічний журнал. -Київ:Академперіодика, 2012. т.№ 4.-С.29-36
4.

Муштрук М. Виробництво дизельного біопалива з технічних тваринних жирів/М. Муштрук // Техніка і технології АПК, 2013. т.№ 4.-С.17-20
5.

Скворцова Л.Н. Использование растительных жиров в кормлении птицы/Л. Н. Скворцова // Ефективне птахівництво, 2014. т.№ 10.-С.27-30
6.

Денисенко Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. Чернігова/Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології, 2015. т.№ 1.-С.185-190
7.

Шевцов А. А. Повышение питательной ценности комбикормов для птицы/А. А. Шевцов // Ефективне птахівництво, 2015. т.№ 11.-С.13-16
8.

Фисинин В. И. Сухие жиры в кормлении птицы/В. И. Фисинин // Ефективне птахівництво, 2015. т.№ 12.-С.28-31
9.

Околелова Т. М. Жиры и растительные масла в кормах/Т. М. Околелова // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 12.-С.27-30
10.

Гуляєв-Зайцев С.С. Концентрація поверхнево-активних речовин/С. С. Гуляєв-Зайцев // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 6.-С.16-17
11.

Сидоренко О. Споживач має бути вимогливим. 15 березня - міжнародний день захисту прав споживача/С. Головіна // Пенсійний кур'єр, 2017. т.10 берез. (№ 10).-С.9
12.

Дослідження впливу процесу переетерифікування на триацилгліцерольний склад жирової сировини з різним жирнокислотним складом/Н. С. Ситнік, І. М. Демидов, В. С. Мазаєва, В. О. Голодняк // Інтегровані технології та енергозбереження, 2017. т.№ 2.-С.54-61
13.

Егоров И. А. Сухие пальмовые жиры в кормах для кур-несушек/И. А. Егоров // Ефективне птахівництво, 2017. т.№ 11.-С.28-30
14.

Нетрибійчук Тема уроку : "Жири"/Олександр Нетрибійчук // Біологія і хімія в рідній школі, 2018. т.№ 6.-С.35-38
15.

Кінетика і термодинаміка ферментативного процесу виробництва жирових систем з мінімальним вмістом транс-ізомерів/П. О. Некрасов, О. М. Гудзь, С. І. Руднева, О. П. Некрасов // Інтегровані технології та енергозбереження, 2019. т.№ 2.-С.11-20
16.

Комплексная анаэробно-аэробная биологическая очистка сточных вод мясокомбинатов/Н. М. Соколенко [и др.] // Экология и промышленность, 2019. т.№ 2.-С.34-41
17.

Заміна гідрогенізованих жирів на рослинну олію у складі борошняних кондитерських виробів/Оксана Гуменюк, Марія Ксенюк, Ольга Дениско, Аліна Кирій // Технічні науки та технології, 2019. т.№ 2.-С.165-169
18.

Челябієва В. Отримання та оцінка якості харчових жирів підвищеної біологічної цінності/Вікторія Челябієва, Світлана Ольшевська // Технічні науки та технології, 2020. т.№ 3.-С.281-285
19.

Янкова 13 фактів про жирову тканину, що вас здивують/Наталія Янкова // Жінка, 2020. т.№ 1.-С.40-41
20.

Хорольська "Міцний горішок" і чорний чай/Леся Хорольська // Україна молода, 2021. т.16-17 листоп. (№ 120/121).-С.11
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)