Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=забійний вихід<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.


    Вдовиченко , Ю.
    Південна м'ясна порода ВРХ - в органічному агровиробництві [Текст] / Ю. Вдовиченко , Л. Омельченко, О. Жукорський // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 2-6 : табл. - Бібліогр.: с. 6
Рубрики: Велика рогата худоба
   М'ясне скотарство

   Молочне скотарство

Кл.слова (ненормовані):
органічне виробництво -- генотип -- інтенсивність -- енергія росту -- забійний вихід -- забруднювачі хімічної природи -- ГДК
Анотація: Наведені матеріали стосовно господарського, економічного та екологічного ефекту використання генотипів південної м'ясної породи великої рогатої худоби в системі органічного виробництва. Установлена висока інтенсивність та енергія росту молодняку лише за рахунок пасовищних кормів, висока поживна та енергетична цінність 1 кг яловичини, наявність в м'ясі хімічних забруднювачів нижче ГДК.


Дод.точки доступу:
Омельченко, Л.; Жукорський, О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

2.


    Вдовиченко, Ю.
    Інтенсивність росту та м'ясна продуктивність південної м'ясної породи худоби [Текст] / Ю. Вдовиченко // Тваринництво України. - 2014. - № 8-9. - С. 27-30 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 46
Рубрики: Скотарство м'ясне--Продуктивність
Кл.слова (ненормовані):
енергія росту -- забійний вихід -- коефіцієнт м'ясності -- поживна цінність -- хімічний склад яловичини
Анотація: Йдеться про інтенсивність та енергії росту, забійних і м'ясних якостей, хімічного складу, поживної цінності яловичини від бугайців південної м'ясної породи при вирощуванні на степових пасовищах.


Знайти схожі

3.


    Китаєва, А.
    Забійні якості потомства баранів різного напряму продуктивності [Текст] / А. Китаєва, Р. Сусол, І. Слюсаренко // Тваринництво України. - 2019. - № 3/4. - С. 7-11 : іл., табл. - Бібліогр.: с. 10-11
УДК
Рубрики: Вівчарство--Породи --Продуктивність
Кл.слова (ненормовані):
помісь -- гісарська -- мериноландшаф -- забійні якості -- забійні вихід -- забійний вихід -- калорійність -- потомство -- баранці
Анотація: Наведені результати експериментального дослідження щодо вивчення забійних якостей баранців першого покоління 4-х місячного віку, одержаних від схрещування баранів-плідників різних порід (гісарська і мериноландшаф) з матками цигайської породи. Встановлено, що цигай *гісарські помісні баранці за більшістю забійних показників мають кращі результати ніж їхні ровесники, одержані від барана породи мериноландшаф. Так, за забійним виходом вони мали перевагу на 10,4 %, за коефіцієнтом м'ясності - на 35,7 %, за калорійністю м'яса - на 12, 5 %.


Дод.точки доступу:
Сусол, Р.; Слюсаренко, І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

4.


    Крук, О.
    М'ясність телят української чорно-рябої молочної породи різного віку [Текст] / О. Крук // Тваринництво України. - 2015. - № 5. - С. 26-29 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 29
Рубрики: Велика рогата худоба--Телята
   М'ясне скотарство--Телята

Кл.слова (ненормовані):
забійна маса -- забійний вихід -- чистий приріст
Анотація: Зі збільшенням віку бичків української чорно-рябої молочної породи перед забоєм від 20 до 24 місяців чистий приріст маси туші і вміст кісток в тушах мають тенденцію до зменшення, м'язової тканини вищого та першого сортів, сполучної і жирової - до збільшення.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

5.


    Крук, О.
    М'ясна продуктивність бичків української м'ясної породи за різної фактичної живої маси перед забоєм [Текст] / О.Крук // Тваринництво України. - 2015. - № 1/2. - С. 5-8 : фот., табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--М'ясне скотарство--Продуктивність
   Племінне тваринництво

Кл.слова (ненормовані):
фактична жива маса -- забійна маса -- чистий приріст -- забійний вихід
Анотація: Досліджено вплив живої маси перед забоєм бичків української м'ясної породи на їх м'ясну продуктивність. Встановлено, що вихід туші, внутрішнього жиру, м'якоті вищого і 1 сортів зі збільшенням фактичної живої маси збільшується.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

6.


    Лучин, І.
    Морфологічні показники тушок молодняку кролів за інтенсивної технології вирощування [Текст] / І. Лучин, Л. Дармограй // Тваринництво України. - 2015. - № 9. - С. 9-12 : ілюстр., табл. - Бібліогр.: с. 12
Рубрики: Дрібне тваринництво--Кролівництво--Вирощування
Кл.слова (ненормовані):
інтенсивні технології -- скоростиглість -- генотип кроликів -- забійний вихід -- вихід шкури -- морфологічні показники
Анотація: Морфологічні показники тушок молодняку кролів при забої в 2-, 3-, і 4-місячному віці різнилися по всіх чотирьох генотипах, забійні властивості трьохпородних помісей в 3-місячному віці були на 3,5 - 12, 3 % вищі, ніж у чистопородних (контроль), морфологічні показники тушок кролів визначили здатність переважаючого генотипу не лише до інтенсивного росту, але і до більш високої м'ясної продуктивності в умовах інтенсивної технології виробництва кролятини.


Дод.точки доступу:
Дармограй, Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

7.


    Машкін, Ю. О.
    Вплив пробіотика "Протекто-Актив" на забійні та м'ясні якості курчат-бройлерів [Текст] / Ю. О. Машкін, П. М. Каркач, В. М. Гордієнко // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 4. - С. 8-10 : табл. - Бібліогр.: с. 10
Рубрики: Птахівництво
   Пробіотики

   Кури

Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- пробіотики -- передзабійна жива маса -- забійний вихід -- маса тушки -- субпродукти


Дод.точки доступу:
Каркач, П. М.; Гордієнко, В. М.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)


Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)