Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=закваски спонтанного бродіння<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.641.4
Автор(и) : Денисова, Наталя, Гаркава, Аліна, Буяльська, Наталія
Назва : Використання збродженого яблучного соку в технології виробництва житньо-пшеничного хліба
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 2. - С. 129-136: табл. (Шифр Т871273/2019/2)
УДК : 664.641.4
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): закваски спонтанного бродіння--технологія виготовлення--харчова цінність хлібобулочних виробів--технологічне перероблення зерна--контроль якості заквасок--дослідження якості тіста--кислотність закваски і тіста
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)