Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=зберігання м'яса птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
2
Показані документи
с 1 за 2
>
1.
Гоноцкий, В. А.
Изменение структурно-механических свойств мяса птицы механической обвалки в процессе хранения [Текст] / В. А. Гоноцкий, Л. П. Федина> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 2
. - С. 33-35 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці механічного обвалювання
--
зберігання м'яса птиці
--
тривалість
зберігання м'яса птиці
--
ручне обвалювання м'яса птиці
--
холодильне
зберігання м'яса птиці
Анотація:
Холодильное хранение является наиболее длительным и важным этапом холодильного консервирования птицы, во время которого в продукте могут происходить разнообразные физико-химические и биохимические изменения.
Дод.точки доступу:
Федина, Л. П.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Гоноцкий, В. А
Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 9
. - С. 31-33 : ил., табл.
Рубрики:
Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
м'ясопродукти
--
м'ясо птиці
--
переробка м'яса птиці
--
зберігання м'яса птиці
Анотація:
В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)