Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=карамельний солод<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Эбиэнфа П. Д., Груданова В. Я., Поздняков В. М.
Назва : Интенсификация процесса обжарки солода
Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 141-150: рис., табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки : Библиогр.: с.149
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): карамельний солод--пиво--обжарювання зерен
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)