Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (1)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=квасоля<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-24 
1.

Болотских А. Технология выращивания фасоли овощной./А. Болотских // Настоящий хозяин. -Киев:Деметра, 2009,N N 12.-С.4-14
2.

Вплив вірусної інфекції на насіннєвий зачаток квасолі/М. Д. Мельничук [та ін.] // Карантин і захист рослин, 2012. т.№ 9.-С.11-15
3.

Воронецька І.С. Особливості формування генеративних органів квасолі звичайної залежно від способу сівби та густоти рослин в умовах Правобережного Лісостепу України/І. С. Воронецька, К. І. Мовчан // Вісник аграрної науки, 2014. т.№ 4.-С.14-18
4.

Хромушкіна Л. М. Аналіз фітосанітарного ризику бразильського бобового зерноїда (Zabrotes subfasciatus Boh.)/Л. М. Хромушкіна, В. П. Федоренко // Карантин і захист рослин, 2014. т.№ 12.-С.17-19
5.

Бажина Н. О. Ефективність захисту посівів квасолі звичайної гербіцидами комбінованої дії/Н. О. Бажина // Карантин і захист рослин, 2015. т.№ 2.-С.14-16
6.

Страви з медом до святкового столу // Пасіка, 2015. т.№ 12.-С.18-20
7.

Бажина Н. О. Особливості забур'янення посівів квасолі звичайної та ефективність контролювання бур'янів гербіцидами комбінованої дії/Н. О. Бажина // Цукрові буряки, 2015. т.№ 6.-С.16-18
8.

Бажина Н. О. Застосування посівів жита озимого в екологічному вирощуванні квасолі звичайної/Н. О. Бажина // Карантин і захист рослин, 2016. т.№ 2/3.-С.44-46
9.

Бажина Н.О. Засміченість орного шару ґрунту насінням бур'янів у полі квасолі звичайної/Н. О. Бажина // Карантин і захист рослин, 2016. т.№ 6.-С.15-16
10.

Крутило Д. В. Різноманіття бульбочкових бактерій квасолі в агроценозах України/Д. В. Крутило, О. В. Надкернична, О. В. Шерстобоєва // Агроекологічний журнал, 2016. т.№ 3.-С.117-125
11.

Овчарук О. Вот в чем вся фасоль! Источник сбалансированного экологически чистого белка/О. Овчарук // Зерно, 2016. т.№ 11.-С.74-80
12.

Самойленко И. Бобовые: ставка на максимальную эффективность/И. Самойленко // Зерно, 2016. т.№ 11.-С.82-85
13.

Жук В. Якість та конкурентоспроможність консервованої квасолі/Жук В. // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 8-9.-С.21-23
14.

Колесников А. Еда против рака. Что есть, чтобы не заболеть раком/А. Колесников // Аргументы и факты в Украине, 2017. т.1-7 март. (№ 9).-С.16
15.

Ганущак О. Бойківська кухня: смак простих і корисних страв/О. Ганущак // Українська родина, 2017. т.№ 3.-С.54-56
16.

Аверчев О. Агроекологічне обгрунтування вирощування квасолі овочевої на краплинному зрошенні в умовах Півдня України/О. Аверчев, О. Татаров, М. Новохацький // Техніка і технології АПК, 2017,N № 6.-С.24-27
17.

Продан Л. Зерна стабильного будущего. Чего ждать от бобовых/Л. Продан // Зерно, 2017. т.№ 6.-С.126-130
18.

Рєпін К. "Подушки безпеки". Просо, сорго і квасоля - подалі від масовок/К. Рєпін // Зерно, 2017. т.№ 7.-С.40-44
19.

Чекман Квасоля - супербілок і регулятор рівня цукру в крові/Іван Чекман // Українське слово, 2018. т.14-27 лют. (№ 7/8).-С.19
20.

Економічна ефективність вирощування квасолі звичайної в зрошуваних умовах Південного Степу України/В. Ушкаренко, С. Лавренко, Д. Максимов, Н. Негуляєва // Техніка і технології АПК, 2017,N № 11.-С.36-39
 1-20    21-24 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)