Пошуковий запит: (<.>K=квасоля<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Болотских А. Технология выращивания фасоли овощной./А. Болотских // Настоящий хозяин. -Киев:Деметра, 2009,N N 12.-С.4-14
|
>2.
| Вплив вірусної інфекції на насіннєвий зачаток квасолі/М. Д. Мельничук [та ін.] // Карантин і захист рослин, 2012. т.№ 9.-С.11-15
|
>3.
| Воронецька І.С. Особливості формування генеративних органів квасолі звичайної залежно від способу сівби та густоти рослин в умовах Правобережного Лісостепу України/І. С. Воронецька, К. І. Мовчан // Вісник аграрної науки, 2014. т.№ 4.-С.14-18
|
>4.
| Хромушкіна Л. М. Аналіз фітосанітарного ризику бразильського бобового зерноїда (Zabrotes subfasciatus Boh.)/Л. М. Хромушкіна, В. П. Федоренко // Карантин і захист рослин, 2014. т.№ 12.-С.17-19
|
>5.
| Бажина Н. О. Ефективність захисту посівів квасолі звичайної гербіцидами комбінованої дії/Н. О. Бажина // Карантин і захист рослин, 2015. т.№ 2.-С.14-16
|
>6.
| Страви з медом до святкового столу // Пасіка, 2015. т.№ 12.-С.18-20
|
>7.
| Бажина Н. О. Особливості забур'янення посівів квасолі звичайної та ефективність контролювання бур'янів гербіцидами комбінованої дії/Н. О. Бажина // Цукрові буряки, 2015. т.№ 6.-С.16-18
|
>8.
| Бажина Н. О. Застосування посівів жита озимого в екологічному вирощуванні квасолі звичайної/Н. О. Бажина // Карантин і захист рослин, 2016. т.№ 2/3.-С.44-46
|
>9.
| Бажина Н.О. Засміченість орного шару ґрунту насінням бур'янів у полі квасолі звичайної/Н. О. Бажина // Карантин і захист рослин, 2016. т.№ 6.-С.15-16
|
>10.
| Крутило Д. В. Різноманіття бульбочкових бактерій квасолі в агроценозах України/Д. В. Крутило, О. В. Надкернична, О. В. Шерстобоєва // Агроекологічний журнал, 2016. т.№ 3.-С.117-125
|
>11.
| Овчарук О. Вот в чем вся фасоль! Источник сбалансированного экологически чистого белка/О. Овчарук // Зерно, 2016. т.№ 11.-С.74-80
|
>12.
| Самойленко И. Бобовые: ставка на максимальную эффективность/И. Самойленко // Зерно, 2016. т.№ 11.-С.82-85
|
>13.
| Жук В. Якість та конкурентоспроможність консервованої квасолі/Жук В. // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 8-9.-С.21-23
|
>14.
| Колесников А. Еда против рака. Что есть, чтобы не заболеть раком/А. Колесников // Аргументы и факты в Украине, 2017. т.1-7 март. (№ 9).-С.16
|
>15.
| Ганущак О. Бойківська кухня: смак простих і корисних страв/О. Ганущак // Українська родина, 2017. т.№ 3.-С.54-56
|
>16.
| Аверчев О. Агроекологічне обгрунтування вирощування квасолі овочевої на краплинному зрошенні в умовах Півдня України/О. Аверчев, О. Татаров, М. Новохацький // Техніка і технології АПК, 2017,N № 6.-С.24-27
|
>17.
| Продан Л. Зерна стабильного будущего. Чего ждать от бобовых/Л. Продан // Зерно, 2017. т.№ 6.-С.126-130
|
>18.
| Рєпін К. "Подушки безпеки". Просо, сорго і квасоля - подалі від масовок/К. Рєпін // Зерно, 2017. т.№ 7.-С.40-44
|
>19.
| Чекман Квасоля - супербілок і регулятор рівня цукру в крові/Іван Чекман // Українське слово, 2018. т.14-27 лют. (№ 7/8).-С.19
|
>20.
| Економічна ефективність вирощування квасолі звичайної в зрошуваних умовах Південного Степу України/В. Ушкаренко, С. Лавренко, Д. Максимов, Н. Негуляєва // Техніка і технології АПК, 2017,N № 11.-С.36-39
|
|
|