Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=кероб<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 664.681:664.66.03
Автор(и) : Романовська, Ольга
Назва : Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні
Місце публікування : Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 176-184: рис. (Шифр М519090/2017/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 182-184
УДК : 664.681:664.66.03
Предметні рубрики: Борошняні кондитерські вироби-- Зберігання-- Якість
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крихкість--кероб--борошно--волога--черствіння
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)