Пошуковий запит: (<.>K=клейковина<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8 |
1.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Тогачинська О. В., Паращенко І. В., Салавор О. М.
Назва : Визначення придатності орних земель для отримання високоякісного зерна пшениці
Місце публікування : Агроекологічний журнал. - 2015. - № 2. - С. 59-63: рис., табл. (Шифр А713835/2015/2) Примітки : Бібліогр.: с. 63
Предметні рубрики: Грунти-- Родючість грунтів-- Пшениця Ключові слова (''Вільн.індекс.''): темно-сірий грунт--температурний режим--клейковина--білок--картосхеми--екологічне оцінювання
Знайти схожі
|
2.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Тищенко В.
Назва : У якому ж напрямі рухається селекція озимої пшениці
Місце публікування : Зерно і хліб. - 2015. - № 4. - С. 54-56: рис., табл. (Шифр З712823/2015/4) Примітки : Бібліогр.: с. 56
Предметні рубрики: Пшениця озима-- Селекція Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сорти озимої пшениці--якість зерна--клейковина--білок--"число падіння"--сильні сорти пшениці
Знайти схожі
|
3.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Осокіна Н. М., Любич В. В., Возіян В. В.
Назва : Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту
Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 185-190 (Шифр Н187698/2015/21/5) Примітки : Бібліогр.: с. 189-190
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Борошно Ключові слова (''Вільн.індекс.''): клейковина--сорт--фізичні властивості тіста--біологічна цінність зерна--пшениця м`яка--якість борошна
Знайти схожі
|
4.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Васильченко, Андрій
Назва : Спельта (Triticum spelna L.) - новий тренд пшениці
Місце публікування : Зерно. - 2016. - № 7. - С. 96-98: рис. (Шифр З107680/2016/7)
Предметні рубрики: Землеробство-- Пшениця-- Вирощування Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість продуктів--морозостійкість--лісостеп--клейковина
Знайти схожі
|
5.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Продан, Ирина
Назва : Под знаком количества. Экспорт украинской пшеницы: почему египтяне ищут спорынью?
Місце публікування : Зерно. - 2016. - № 9. - С. 86-92: рис. (Шифр З107680/2016/9)
Предметні рубрики: Пшениця-- Експорт зерна Ключові слова (''Вільн.індекс.''): озима культура--клейковина--аграрна політика--товаровиробник
Знайти схожі
|
6.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Цигічко Г. О., Маклюк О. І.
Назва : Формування мікробних угрупувань азотного циклу в чорноземі опідзоленому за органічної системи землеробства та їх вплив на показники якості зерна пшениці озимої
Місце публікування : Агроекологічний журнал. - 2017. - № 3. - С. 103-109: рис., табл. (Шифр А713835/2017/3) Примітки : Бібліогр.: с. 108-109
Предметні рубрики: Зернові культури-- Пшениця озима-- Органічне землеробство Ключові слова (''Вільн.індекс.''): традиційна система землеробства--раціональне використання природних ресурсів--засоби захисту рослин--коефіцієнт мінералізації--клейковина--біогенність грунтів
Знайти схожі
|
7.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Ковальова, Василина
Назва : Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах
Місце публікування : Технічні науки та технології: науковий журнал/ Черніг. нац. технол. ун-т. - 2018. - № 1. - С. 206-213: рис. - ISSN 2411-5363 (Шифр Т871273/2018/1). - ISSN 2411-5363 Примітки : Бібліогр.: с. 211
УДК : 664.71-11:664.64.016 + DOI: 19.25140/2411-5363-2018-1(1)-206-213 Предметні рубрики: Борошномельне виробництво-- Борошно-- Якість Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерські вироби--клейковина--хлібобулочні вироби
Знайти схожі
|
8.
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Жигунов, Дмитро, Ковальова, Василина, Ковальов, Михайло, Коритнюк, Олена
Назва : Визначення показників якості індивідуальних потоків борошна із заводу зі скороченою схемою технологічного процесу
Місце публікування : Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 195-203: рис., табл. (Шифр Т871273/2019/1) Примітки : Бібліогр.: с. 201
УДК : 664.71-11:664.64.016 Предметні рубрики: Борошно-- Якість-- Технологічний процес Ключові слова (''Вільн.індекс.''): клейковина--водопоглинальна здатність--зольність Анотація: У статті наведено результати досліджень показників якості борошна з різних етапів технологічного процесу на заводі зі скороченою схемою технологічного процесу та показано зміни показників залежно від системи технологічного процесу.
Знайти схожі
|
|