Пошуковий запит: (<.>K=кондитерська<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 10 |
|
>1.
| Крайнюченко О. Ф. Досвід вітчизняних підприємств у створенні корпоративного бренда/О. Ф. Крайнюченко, Ю. І. Максименко, Т. В. Гаврилова // Формування ринкових відносин в Україні, 2011. т.№ 7/8.-С.114-116 (№7)
|
>2.
| Четвертак Взаємне бажання сторін - запорука позитивного вирішення колективного трудового конфлікту/С.Четвертак // Бюлетень Національної служби посередництва і примирення, 2012. т.№ 5/6.-С.34-39
|
>3.
| Вишневецька О. В. Розвиток ринку продуктів харчування в Україні/О. В. Вишневецька // Економіка АПК, 2012. т.№ 7.-С.37-43
|
>4.
| 80 лет позади. Впереди во много раз больше // Семь дней, 2013. т.24 окт. (№ 43) .-С.8
|
>5.
| Трейтяченко В. Смачна продукція сосницьких кондитерів/Валентина Третяченко // Вісті Сосниччини, 2014. т.27 верес. (№ 40).-С.6
|
>6.
| Заинчковский А. А. Тенденции развития кондитерского рынка Украины/А. А. Заинчковский, И. В. Новойтенко, Н. Я. Слободян // Актуальні проблеми економіки, 2014. т.№ 11.-С.91-98
|
>7.
| Ткаченко О. М. Конкурентоспроможність та економічна безпека кондитерських підприємств України: взаємозв'язок в умовах політичної та соціальної нестабільності країни/О. М. Ткаченко // Формування ринкових відносин в Україні, 2015. т.№ 4.-С.157-162
|
>8.
| Шаповалова Л. У Чернігів - за французьким шармом/Л. Шаповалова // Вісті центральної спілки споживчих товариств України. -Київ, 2016. т.№ 32.-С.4-5
|
>9.
| Архипов В. Мембранні технології: широкий спектр, практичність/В. Архипов // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 2.-С.13-14
|
>10.
| Божок С. Носівське печиво смакують за кордоном/Сніжана Божок // Чернігівщина: новини і оголошення, 2017. т.11 трав. (№ 19).-С.8
|
|
|