Пошуковий запит: (<.>K=кондитерські вироби<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7 |
>1.
| Столярчук В. Ламкість борошняних кондитерських виробів/В. Столярчук, Н. Шаповал // Харчова i переробна промисловiсть. -Київ:Харчова і переробна промисловість, 2010,N N 2.-С.29-30
|
>2.
| Єлісєєва М. "Чернігівський хлібокомбінат" уже 50 років забезпечує всю Чернігівську область кондитерськими виробами /Марта Єлісєєва // Чернігівські відомості, 2015. т.18 лист. (№ 46).-С.4
|
>3.
| Розумний А. Для карамелі запропонували структуру, подібну до гуми/А. Розумний // Хімія (Шкільний світ). -Київ, 2016. т.№ 5.-С.6
|
>4.
| Сидоренко О. Споживач має бути вимогливим. 15 березня - міжнародний день захисту прав споживача/С. Головіна // Пенсійний кур'єр, 2017. т.10 берез. (№ 10).-С.9
|
>5.
| Ковальова В. Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах/Василина Ковальова // Технічні науки та технології, 2018. т.№ 1.-С.206-213
|
>6.
| Зінченко Давай малай ще й кучерявці/Тетяна Зінченко // Україна молода, 2019. т.№ 118.-С.14
|
>7.
| Черкасець "Кармен", "Вишиванка" і просто рогалики/Олена Черкасець // Україна молода, 2021. т.14-15 груд. (№ 132/133).-С.14
|
|