Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (15)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (3)Електронна бібліотека (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=конкурентоспроможність<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 757
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Шнипко О.С. Якість та конкурентоспроможність як утопічні ознаки української економіки/О. С. Шнипко // Економіка та держава, 2011. т.№ 6.-С.4-6
2.

Жук В. Якість та конкурентоспроможність консервованої квасолі/Жук В. // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 8-9.-С.21-23
3.

Шкоропад Л. Якість та конкурентоспроможність вітчизняної молочної продукції/ Л. Шкоропад // Техніка і технології АПК, 2012,N № 1.-С.34-36
4.

Зайцева Л. О. Якість продукції – необхідна передумова конкурентоспроможності підприємства/Л. О. Зайцева // Актуальні проблеми економіки, 2014. т.№ 9.-С.196-200
5.

Попрозман Н. В. Якісні параметри управління конкурентоспроможністю підприємств/Н. В. Попрозман // Формування ринкових відносин в Україні, 2012. т.№ 11.-С.161-165
6.

Найдьонов В. С. Як Україні вирватися із занепаду/В. С. Найдьонов // Формування ринкових відносин в Україні, 2012. т.№ 9.-С.22-26
7.

Тавлуй І. Як перевести аграрну компанію на євростандарти/Інна Тавлуй // Агробізнес сьогодні, 2015. т.№ 8 (квіт.).-С.51-53
8.

Чугаева Т. Д. Экономические показатели оценки конкурентоспособности/Т. Д. Чугаева // Швейная промышленность, 2012. т.№ 2.-С.25-26
9.

Вуштей О. А. Щодо питання конкурентоспроможності шкіргалантерейних виробів/О. А. Вуштей // Легка промисловість, 2012. т.№ 2.-С.22-23
10.

Шляхи підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції та продуктів харчування/М. М. Кулаєць [та ін.] // Економіка АПК, 2012. т.№ 9.-С.24-27
11.

Спаський Г.В. Шляхи підвищення виробництва конкурентоспроможної сільськогосподарської продукції в Закарпатті/Г. В. Спаський // Економіка АПК, 2016. т.№ 10.-С.41-47
12.

Миколайчук Н.С. Шляхи відродження конкурентоспроможності текстильних підприємств України/Н. С. Миколайчук // Економіка та держава, 2017. т.№ 9.-С.21-24
13.

Бєлєйченко О.Г. Чинники впливу на конкурентоспроможність економіки/О. Г. Бєлєйченко // Економіка та держава. -Київ:Економіка та держава, 2009,N N 8.-С.33-35
14.

Сидорова В. Чернігівщина презентує своїх виробників молочної продукції [на П'ятому ювілейному Фестивалі молока] /Вікторія Сидорова // Деснянська правда, 2019. т.29 серп. (№34).-С.2
15.

Кремень Час висуває нові вимоги/Василь Кремень // Освiта, 2019. т.3-10 квіт. (№ 13/14).-С.3
16.

Бондар В. С. Цукровий ринок у близькій перспективі/В. С. Бондар // Цукрові буряки, 2018. т.№ 4.-С.4-9
17.

Осташко Т. О. Цінова конкурентоспроможність м'ясомолочної продукції в умовах СОТ/Т. О. Осташко // Економіка АПК, 2011. т.№ 2.-С.155-161
18.

Худолій Любові Михайлівні - 60 // Економіка АПК, 2013. т.№ 5.-С.153-154
19.

Зозульов О. Функціонально-структурна модель товару як основа для стрес-тестування маркетингової бізнес-моделі компанії/Олександр Зозульов, Тетяна Царьова // Маркетинг в Українi. -Київ:КНЕУ ім. В.Гетьмана, 2018. т.№ 3.-С.47-54
20.

Коротаєва Ю. В. Формування та використання потенціалу будівельної галузі/Ю. В. Коротаєва // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво, 2017. т.№ 3.-С.15-19
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)