Пошуковий запит: (<.>K=консервування<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13 |
>1.
| Заморська І. Якість продуктів із суниці/І. Заморська // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 7.-С.12-13
|
>2.
| Біленька І. Консервування фруктових і гідних пюре/І. Біленька // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 7.-С.14-15
|
>3.
| Стоянова Л. Глюкозно-фруктозні сиропи/Л. Стоянова // Харчова і переробна промисловість, 2008. т.№ 4.-С.28-30
|
>4.
| Нездойминога Е.А. Аналіз сировинної бази переробних підприємств і ринку товарів плодоовочевої консервації/Е. А. Нездойминога, М. В. Шарко // Актуальні проблеми економіки. -Київ, 2010,N N 12.-С.55-62
|
>5.
| Консервування вологого зерна кукурудзи в біг-бегах/М. Кулик [та ін.] // Тваринництво України, 2011. т.№ 8.-С.2-4
|
>6.
| Пилкове обніжжя і перга: застосування і зберігання/М. Н. Харитонова [та ін.] // Пасіка, 2012. т.№ 10.-С.23
|
>7.
| Неліна В. Пуд солі з йодом. У яких пачках і скільки летючого елемента знайшли експерти/В. Неліна // Україна молода, 2013. т.4 квіт.(№ 51).-С.14
|
>8.
| Бабинець Т. Консервування об'ємних кормів у плівкових мішках/Т. Бабинець, М. Мечта // Аграрна техніка та обладнання, 2013. т.№ 4.-С.70-73
|
>9.
| Удо Вебер Обладнання фірми "Budissa Bag" на Міжнародній виставці EuroTier - 2014/Вебер Удо // Техніка і технології АПК, 2014,N № 11.-С.40
|
>10.
| Петриченко В. Ф. Біохімія силосу/В. Ф. Петриченко // Ефективне тваринництво. -К., 2017,N № 1.-С.21-25
|
>11.
| Прокопенко Л. С. Технологія хімічного та біологічного консервування кормів/Л. С. Прокопенко // Ефективне тваринництво. -К., 2018,N № 4/5.-С.5-11
|
>12.
| Збережіть літо у банці! // Жінка, 2019. т.№ 9.-С.48-49
|
>13.
| Башта Прориву не буде. Натомість країні загрожує консервування економічного відставання на десятиліття/Вадим Башта, Сергій Следзь // Дзеркало тижня, 2019. т.23-29 листоп. (№ 45).-С.9
|
|