Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (63)Електронний каталог книг іноземними мовами (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=консервування<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 за 13
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Заморська І.
Назва : Якість продуктів із суниці : значно мірою залежить від особливотей сорту
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 12-13 (Шифр Х941408/2008/7)
Предметні рубрики: Ягоди-- Переробка-- Якість продуктів
Консервування-- Ягоди
Анотація: Одна із складових якості продуктів переробки-біохімічний склад сировини, що тісно пов'язаний з особливостями сорту.
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Біленька І.
Назва : Консервування фруктових і гідних пюре : у великій тарі асептичним способом
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 14-15 (Шифр Х941408/2008/7)
Предметні рубрики: Консервування-- Обробка продукції-- Пастеризація
Анотація: Застосування способу асептичного консервування має ряд переваг, одна з яких-збереження первинних властивостей продукту незалежно від місткості тари при значному скороченні тривалості обробки.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Стоянова Л.
Назва : Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти
Місце публікування : Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30 (Шифр Х941408/2008/4)
Предметні рубрики: Харчові добавки-- Цукор
Консервування-- Оцукрювання продуктів
Консерви-- Високоцукристі
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукроза--пектини--фруктоза
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Нездойминога Е.А., Шарко М.В.
Назва : Аналіз сировинної бази переробних підприємств і ринку товарів плодоовочевої консервації
Місце публікування : Актуальні проблеми економіки: науковий економічний журнал/ ВНЗ" Національна академія управління". - Київ, 2010. - N 12. - С. 55-62. - ISSN 1993-6788 (Шифр -904081/2010/12). - ISSN 1993-6788
Примітки : Бібліогр.: с. 61-62
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервування--вдетн
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 42.2
Автор(и) : Кулик М., Курнаєв О., Корнійчук О., Хрипливий В., Линник В.
Назва : Консервування вологого зерна кукурудзи в біг-бегах
Місце публікування : Тваринництво України. - 2011. - № 8. - С. 2-4 (Шифр Т415903/2011/8)
ББК : 42.2
Предметні рубрики: Зернові культури-- Кукурудза
Кормовиробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервовані корми --нові технології--зерно кукурудзи--ферментація--герметизація бункера
Анотація: При застосуванні технології консервування вологого зерна в біг-бегах, господарство уникає 151,3 грн./т додаткових витрат, пов`язаних з сушінням. Більше того, зважаючи на кращу продуктивну дію консервованого вологого зерна при згодовуванні дійним коровам по 3,5 кг в складі раціону, економічний ефект на одній тонні становитиме 877,7 грн. за рахунок одержання додаткової кількості молока базисної жирності. Загальний ефект - 1029 грн./т консервованого вологого зерна кукурудзи.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Харитонова М. Н., Бурмістрова Л. А., Буднікова Н. В., Акімова С. Н.
Назва : Пилкове обніжжя і перга: застосування і зберігання
Місце публікування : Пасіка. - 2012. - № 10. - С. 23 (Шифр П521625/2012/10)
Предметні рубрики: Бджільництво-- Пасічництво
Продукти бджільництва-- Лікувальні властивості
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервування медом--висушування перги--заморожування перги
Анотація: Бджолине обніжжя й перга, як й інші продукти бджільництва, мають складний склад і проявляють високу біологічну активність. Тому постає доволі актуальне завдання підібрати сучасні й зручні на практиці методи стабілізації (зберігання) бджолиного обніжжя й перги, що мінімально впливають на їхній склад і властивості.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 5
Автор(и) : Неліна, Валентина
Назва : Пуд солі з йодом. У яких пачках і скільки летючого елемента знайшли експерти
Місце публікування : Україна молода. - 2013. - 4 квіт.(№ 51). - С. 14: ілюстр. (Шифр У559067/2013/51)
ББК : 5
Предметні рубрики: Йодована сіль-- Тестування-- Харчування
Зміст : Скільки треба йоду? ; Рейтинг цін і вмісту необхідного елемента ; Йодовану сіль не можна використовувати для консервування. соління сала, м'яса і риби ; Йодована сіль залишається йодованою лише пару місяців ; Йодовану сіль не використовують для приготування гарячих страв ; Йодовану сіль не використовують для хлібного тіста ; Корисніше споживати природно збагачену йодом морську сіль, аніж промислово збагачену йодом
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бабинець Т., Мечта М.
Назва : Консервування об'ємних кормів у плівкових мішках
Місце публікування : Аграрна техніка та обладнання. - 2013. - № 4. - С. 70-73: табл. (Шифр А224511/2013/4)
Предметні рубрики: Кормовиробництво
Корми
Полімерні плівки
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): переробка--зберігання--консервування кормів
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 40.72
Автор(и) : Удо Вебер
Назва : Обладнання фірми "Budissa Bag" на Міжнародній виставці EuroTier - 2014
Місце публікування : Техніка і технології АПК. - 2014. - № 11. - С. 40 (Шифр Т591478/2014/11)
ББК : 40.72
Предметні рубрики: Сільськогосподарські машини і обладнання-- Агрегати для консервування кормів-- Фірма "Budissa Bag"-- Міжнародна виставка "EuroTier 2014"
Анотація: У статті наведена інформація про нові агрегати для консервування кормів у довгих поліетиленових рукавах Rotor Bagger RM 7000, Budissa Bagger RM 8000/RM 8100 і RT 9000 фірми "Budissa Bag", які експонувались на Міжнародній виставці EuroTier - 2014.
Знайти схожі

10.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Петриченко В. Ф.
Назва : Біохімія силосу
Місце публікування : Ефективне тваринництво. - К., 2017. - № 1. - С. 21-25 (Шифр Е227266/2017/1)
Предметні рубрики: Рослинні корми-- Консервування-- Біохімічні процеси
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кормова маса--комбісилос--гідроліз складних органічних сполук--анаеробна ферментизація--молочнокисле бродіння--маслянокисле бродіння--хімічні консерванти
Анотація: Силос в раціонах сільськогосподарських тварин - один з основних кормів в зимово-стійловий період. Розглядаються біохімічні процеси при силосуванні рослинних кормів.
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Прокопенко Л. С.
Назва : Технологія хімічного та біологічного консервування кормів
Місце публікування : Ефективне тваринництво. - К., 2018. - № 4/5. - С. 5-11 (Шифр Е227266/2018/4/5)
Предметні рубрики: Корми-- Технології консервування
Анотація: Метою досліджень було вивчення інтенсивності і тривалості бродіння в силосованій масі кукурудзи (контроль) та в поєднанні з соєю та гірчицею білою різної фази стиглості (дослідні варіанти).
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Збережіть літо у банці!
Місце публікування : Жінка. - 2019. - № 9. - С. 48-49: цв. ил. (Шифр Ж966143/2019/9)
Предметні рубрики: Консервування-- Обробка продукції-- Пастеризація
Домашнє консервування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): конфітюр--джеми--варення--мариновані овочі--вніб 5
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Башта, Вадим, Следзь, Сергій
Назва : Прориву не буде. Натомість країні загрожує консервування економічного відставання на десятиліття
Місце публікування : Дзеркало тижня. - 2019. - 23-29 листоп. (№ 45). - С. 9 (Шифр Д820233/2019/45)
Предметні рубрики: Економіка України-- Прогнозування, 2020-2025 рр.
Економічний розвиток --Україна, 21 ст.
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): інвестиції--державний бюджет--валовий внутрішній продукт--зайнятість--середній клас
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)