Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>K=кріоушкодження<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В.
Назва : Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні
Місце публікування : Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231: табл. (Шифр Н187698/2015/21/5)
Примітки : Бібліогр.: с. 231
Предметні рубрики: Ягоди-- Заморожування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові технології--фазові переходи--кристалізація--біологічна цінність--холодильне оброблення--кріоушкодження--напівфабрикати--швидкість заморожування
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)