Авторизація
Прізвище
Пароль  
Увійти
 

Вид пошуку

 

Бази даних


Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Знайдено у інших БД:Електронний каталог книг (417)Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини (11)Електронний каталог книг іноземними мовами (31)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>K=кулінарія<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 124
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Delicious Easter Cooking
Місце публікування : English for everybody. - 2009. - № 3. - P18 (Шифр E642429/2009/3)
Предметні рубрики: Релігійні свята-- Обрядова кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вніб 6
Примірники :ВДІМ(1)
Вільні : ВДІМ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Delicious Easter Cooksng
Місце публікування : English for everybody. - 2009. - № 3. - P18 (Шифр E642429/2009/3)
Предметні рубрики: Релігійні свята-- Обрядова кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вніб 6
Примірники :ВДІМ(1)
Вільні : ВДІМ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36.99
Автор(и) : Делеринс Г.
Назва : Божий одуванчик : повара в Европе и Америке закупают скромные желтые цветы для дорогого ужина
Місце публікування : Огонек. - 2009. - № 1. - С. 61 (Шифр О791862/2009/1)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Анотація: Рецепты салата и омлета из одуванчиков.
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36
Автор(и) : Хоботова Л.
Назва : Фирменное блюдо патриотов
Місце публікування : Вокруг света. - 2009. - № 5. - С. 129-132: фот. цв. (Шифр В508520/2009/5)
ББК : 36 + 63.5
Предметні рубрики: Кулінарія --Бразилія
Анотація: Национальная кухня Бразилии.
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 74
Автор(и) : Нестеренко Т.
Назва : Символічне значення куті в обрядовій їжі української кухні : страви з крупів. 7 клас
Місце публікування : Трудове навчання (Шкільний світ). - 2009. - № 1. - С. 36-38 (Шифр Н705090/2009/1)
ББК : 74
Предметні рубрики: Обрядова кулінарія
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36/Г 34
Автор(и) : Гендин А.
Назва : Усы или клешни? Из жизни морских продуктов : Чем омар отличается от лобстера, а лангуст от креветки? Что такое нулева устрица? Как правильно приготовить и употребить морских обитетелей?
Місце публікування : В мире науки. - Москва: В мире науки, 2009. - N 9. - С. 91-93. - ISSN 0208-0621 (Шифр В193927/2009/9). - ISSN 0208-0621
ББК : 36
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морські тварини--кулінарія
Анотація: Кулинарные технологии приготовления морепродуктов.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36/П 17
Автор(и) : Папченко А.
Назва : Донья паэлья
Місце публікування : Вокруг света. - Киев: Вокруг света, 2010. - N 3. - С. 125-129 (Шифр В508520/2010/3)
ББК : 36
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ібв--іспанія--кулінарія
Анотація: Традиционное испанское блюдо паелья.
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 52/О-97
Автор(и) : Ощенко Г.
Назва : Источник долгожительства
Місце публікування : Физкультура и спорт. - Москва: Физкультура и спорт, 2010. - N 2. - С. 21. - ISSN 0130-5670 (Шифр Ф528360/2010/2). - ISSN 0130-5670
ББК : 52
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): вдсгн--овес
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 78/Ч-61
Автор(и) : Чиляева Е.В.
Назва : Газетный фонд Библиотеки Академии наук: прошлое и настоящее
Місце публікування : Библиография. - Москва: Бук Чембэр, 2010. - N 1. - С. 28-32. - ISSN 0869-6020 (Шифр Б319102/2010/1). - ISSN 0869-6020
ББК : 78
Предметні рубрики: Газети
Наукова бібліотека
Мікрохвильова кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ібв
Примірники :ВНІБ(1)
Вільні : ВНІБ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 83/Б 11
Автор(и) : Бідасюк Н.
Назва : Американська література південно-азіатської діаспори: кулінарний дискурс
Місце публікування : Слово і час. - Київ: Фенікс, 2010. - N 11. - С. 59-68. - ISSN 0236-1477 (Шифр С673403/2010/11). - ISSN 0236-1477
ББК : 83
Предметні рубрики: Літературознавство
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ібв--етноси --кулінарія
Примірники : всього : ВА(1), ВДГН(1)
Вільні : ВА(1), ВДГН(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 36/Н 49
Автор(и) : Неліна В.
Назва : Зелений король
Місце публікування : Україна молода. - Київ: Україна молода, 2011. - N 92. - С. 14. (Шифр У559067/2011/92)
ББК : 36 + 4
Предметні рубрики: Овочі-- Кулінарія-- Шпинат
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ібв
Анотація: Про користь шпинату та рецепти блюд з нього.
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Охотський Б. О.
Назва : Медова кухня
Місце публікування : Пасіка. - 2011. - № 8. - С. 27 (Шифр П521625/2011/8)
Предметні рубрики: Пасічництво-- Пасіки-- Кулінарія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): фрукти з медом--каша з медом--млинці з медом
Анотація: В статті йдеться про поради щодо корисного вмісту меду та пропонується рецепт страви з медом.
Примірники :ВДЕТПСГН(1)
Вільні : ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сычева Л.
Назва : Земляная груша - можно скушать
Місце публікування : Физкультура и спорт. - 2011. - № 9. - С. 22-23 (Шифр Ф528360/2011/9)
Предметні рубрики: Топінамбур-- Лікувальна кулінарія-- Вирощування
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кутнякова Т. І.
Назва : Обрядова святкова їжа : година спілкування
Місце публікування : Вивчаємо українську мову та літературу. - 2011. - № 29. - С. 23-26 (Шифр В808158/2011/29)
Предметні рубрики: Релігійні свята-- Обрядова кулінарія --Україна
Анотація: Година спілкування, мета якої ознайомити учнів із різдвяними святами, обрядовими стравами, пов’язанними з цими святами; розвивати дослідницькі навички учнів, їхню творчу уяву; виховувати інтерес до культурної спадщини народу.
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36.991
Автор(и) : Олефиренко, Татьяна
Назва : Красота на сьедение
Місце публікування : Вокруг света. - 2011. - № 10. - С. 214-218 (Шифр В508520/2011/10)
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Квіти
Анотація: Бутоны тюльпанов - на закуску, телятина под соусом из маргариток - на горячее, засахаренные фиалки и щербет из лепестков роз - на десерт. Это не фантазия сказочника. Это то, что сегодня подают во многих хороших ресторанах.
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Гриценко І.
Назва : Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках обслуговуючих видів праці
Місце публікування : Трудове навчання (Шкільний світ). - 2012. - № 3. - С. 8-9 (Шифр Н705090/2012/3)
Предметні рубрики: Трудове виховання-- Класно-урочна система-- Загальноосвітні навчальні заклади
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--активізація--методи навчання
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання : 36.99
Автор(и) : Бебехер, Юлия
Назва : Израильская фалафельная
Місце публікування : Вокруг света. - Киев: Вокруг света, 2012. - № 6. - С. 40-44: фото.цв. (Шифр В508520/2012/6)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Національні страви --Ізраїль --Ліван
Анотація: Израиль и Ливан давно ведут споры о том, кто из них имеет право называть фалафель национальным блюдом, но далеки от согласия.А фалафельная как малый бизнес была и остается символом Израиля.
Примірники :ВДГН(1)
Вільні : ВДГН(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Білоус, Оксана
Назва : Випікаємо печатний пряник
Місце публікування : Наша Берегиня. - 2012. - № 4. - С. 6-8. - (Вкладка: Українська народна випічка): фото (Шифр Н219678/2012/4)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Випічка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печатний пряник
Анотація: Дана стаття містить рецепти випікання печатного пряника Оксани Білоус.
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кобальчинська, Романа
Назва : Українське обрядове печиво
Місце публікування : Наша Берегиня. - 2012. - № 4. - С. 2-5. - (Вкладка: Українська народна випічка): фото (Шифр Н219678/2012/4)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Випічка
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): печиво
Анотація: Дана стаття містить рецепти Романи Кобальчинської обрядових пряників.
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання : 36
Назва : Вісім гірких продуктів: гірко - означає корисно
Місце публікування : Українське слово. - 2013. - 27 лют.-5 берез.(№ 9). - С. 12 (Шифр У690234/2013/9)
Примітки : Подібна публ. в газ."Правда Украины" . - 2013. - 1 март. - С.8.
ББК : 36 + 5
Предметні рубрики: Смакотерапія
Кулінарія-- Продукти
Зміст : Редька - загальнозміцнювальний засіб ; Хрін - вбиває хвороботворні бактерії, знімає запалення ; Гірчиця - від нервів ; Грейпфрукт - для стрункої фігури ; Чай - для здоров'я кісток ; Кава - для профілактики діабету ; Пиво - для збереження зору ; Темний шоколад - для запобігання серцевим захворюванням і зміцнення судин
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)