Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=курячі яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
>
1.
Руденко, Надія
.
Уникаємо авітамінозу [Текст] / Надія Руденко> // Безпека життєдіяльності. - 2020. -
№ 3
. - С. 3-4 : іл.
Рубрики:
Авітамінози--Харчування
Кл.слова (ненормовані):
додаткова вітамінна підтримка
--
курячі яйця
--
авокадо
--
капуста
--
цитрусові
--
шипшина
--
сочевиця
--
горіхи
--
рослинне молоко
--
імбир
Анотація:
З приходом весни наш організм особливо потребує додаткової вітамінної підтримки. Які продукти необхідно додати до свого раціону, щоб уникнути авітамінозу і завжди залишатися в тонусі?
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Рябоконь, Ю. А.
Факты о пользе употребления яиц [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 4/5
. - С. 42-46 : табл.
Рубрики:
Птахівництво--Продукти птахівництва--Яйця
Яйця--Якість--Користь
Кл.слова (ненормовані):
перепелині яйця
--
дієтичний продукт
--
курячі яйця
Анотація:
Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.
Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Штеле, А. Л.
Современная концепция образования полноценных яиц и продуктивность кур яичных кроссов [Текст] / А. Л. Штеле> // Ефективне птахівництво. - 2013. -
№ 5
. - С. 24-25 : ил.
Рубрики:
Птахівництво
Курівництво--Кури
Селекція
Кл.слова (ненормовані):
курячі яйця
--
полова гамета
Анотація:
Биологическую полноценность яиц и яичную продуктивность кур можно прогнозировать, начиная с зарождения и развития яйцеклетки в процессе овогенеза.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)