Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=курячі яйця<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
3
Показані документи
с 1 за 3
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Штеле А. Л.
Назва
: Современная концепция образования полноценных яиц и продуктивность кур яичных кроссов
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2013. - № 5. - С. 24-25: ил. (Шифр Е258059/2013/5)
Предметні рубрики:
Птахівництво
Курівництво-- Кури
Селекція
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
курячі яйця
--полова гамета
Анотація:
Биологическую полноценность яиц и яичную продуктивность кур можно прогнозировать, начиная с зарождения и развития яйцеклетки в процессе овогенеза.
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Рябоконь Ю. А., Рябоконь В. В.
Назва
: Факты о пользе употребления яиц
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2015. - № 4/5. - С. 42-46: табл. (Шифр Е258059/2015/4/5)
Предметні рубрики:
Птахівництво-- Продукти птахівництва-- Яйця
Яйця-- Якість-- Користь
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): перепелині яйця--дієтичний продукт--
курячі яйця
Анотація:
Белок яиц усваивается организмом человека на 96-98 %. Среднее яйцо сегодня содержит 66 калорий, на 70 % выше стало содержание витамина D и вдвое увеличилось содержание селена, на 20 % стало меньше жира и на 10 % - холестерина. Яйцо по своей питательности эквивалентно примерно 40-50 г мяса и 150 -200 г молока. Одно куриное яйцо удовлетворяет суточную потребность взрослого человека в белке на 10 %, жире - на 7 %.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Руденко, Надія
Назва
: Уникаємо авітамінозу
Місце публікування
: Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 3. - С. 3-4: іл. (Шифр Б261367/2020/3)
Предметні рубрики:
Авітамінози-- Харчування
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): додаткова вітамінна підтримка--
курячі яйця
--авокадо--капуста--цитрусові--шипшина--сочевиця--горіхи--рослинне молоко--імбир
Анотація:
З приходом весни наш організм особливо потребує додаткової вітамінної підтримки. Які продукти необхідно додати до свого раціону, щоб уникнути авітамінозу і завжди залишатися в тонусі?
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)