Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=м'ясні продукти<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
5
Показані документи
с 1 за 5
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Козирь В. С.
Назва
: Чому Україні потрібне м'ясне скотарство?
Місце публікування
: Ефективне тваринництво. - 2013. - № 6. - С. 16-18: ілюстр. (Шифр Е227266/2013/6)
Примітки
: Бібліогр.: с. 18
Предметні рубрики:
Тваринництво
М'ясне скотарство
Продовольча безпека
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): скотарство--вирощування--
м'ясні продукти
Знайти схожі
2.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Гоноцкий В. А., Федина Л. П.
Назва
: Направления использования мяса птицы механической обвалки
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2018. - № 3. - С. 35-38: ил., табл. (Шифр Е258059/2018/3)
Предметні рубрики:
Птиця-- М'ясо-- Переробка
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): м'ясо птиці механічного обвалювання --переробка м'яса птиці--
м'ясні продукти
--якість ковбасного фаршу
Анотація:
Мясо птицы механической обвалки является продуктом животного происхождения и поэтому имеет существенные преимущества перед продуктами растительного происхождения. Оно содержит полноценные белки и липиды. Конечно, в зависимости от химического состава необходимо определить направление его использования.
Знайти схожі
3.
Форма документа
: Стаття з газети
Шифр видання
: 65/Ф 34
Автор(и)
: Федусь В.
Назва
: Ковбаси від фермера: висока якість за доступною ціною!
Місце публікування
: Деснянська правда (вільна). - Чернігів: Деснянська правда, 2010. - N 23. - С. 1-3. (Шифр Д525925/2010/23)
ББК
: 65
Предметні рубрики:
Харчова промисловість
Географіч. рубрики:
Куликівка, село Городнянського р-ну
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): вкр--ковбасне виробництво--
м'ясні продукти
Анотація:
Нарис про фермерське господарство "Колос", засноване сімнадцять років В. Трушем - жителем смт Куликівка.
Примірники
:ВКр(1)
Вільні
: ВКр(1)
Знайти схожі
4.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Галущак И.
Назва
: В украинском свиноводстве кризис
Місце публікування
: Тваринництво України. - 2012. - № 11. - С. 5-6: ил. (Шифр Т415903/2012/11)
Предметні рубрики:
Свинарство-- Економічні кризи --Україна
Зовнішня торгівля-- Ринок м'яса
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''):
м'ясні продукти
--ковбаси--м'ясне виробництво
Анотація:
Благоприятные условия для импорта приводят к вытеснению украинской продукции с внутреннего рынка. Отметим, что в Украину ввозится в основном не лучшее мясное сырье, но оно дешевое и полностью устраивает переработчиков.
Примірники
:ВДЕТПСГН(1)
Вільні
: ВДЕТПСГН(1)
Знайти схожі
5.
Форма документа
: Стаття з газети
Шифр видання
:
Автор(и)
: Сидоренко, Олена
Назва
: Споживач має бути вимогливим. 15 березня - міжнародний день захисту прав споживача
Місце публікування
: Пенсійний кур'єр. - 2017. - 10 берез. (№ 10). - С. 9 (Шифр П240832/2017/10)
Предметні рубрики:
Захист прав споживача-- Міжнародний день
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): якість продуктів--молочні продукти--дешевий фальсифікат--спред--кондитерські вироби--
м'ясні продукти
--гідрогенізовані жири--енергетичні напої--алкогольні напої--рибні продукти--моніторинг--маркування
Анотація:
Найбільшу увагу треба звертати на вміст барвників та консервантів (позначення Е100-Е200). У разі сумніву треба вимагати в продавця документи на продукт.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)