Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Пошуковий запит:
(<.>K=м'ясо механічної обвалки птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
1
1.
Форма документа
: Стаття із журналу
Шифр видання
:
Автор(и)
: Хвыля С. И.
Назва
: Гистологический метод идентификации мяса птицы механической обвалки
Місце публікування
: Ефективне птахівництво. - 2016. - № 3. - С. 42-46: рис. (Шифр Е258059/2016/3)
Предметні рубрики:
Птахівництво-- М'ясні продукти-- Якість
Ключові слова
(''Вільн.індекс.''): м'ясне виробництво--гістологічний аналіз--фальсифікація м'ясних продуктів--
м'ясо механічної обвалки птиці
Анотація:
Для обеспечения эффективного входного контроля качества сырья, особенно мяса птицы механической обвалки, в которое легко можно внести посторонние компоненты, необходима объективная методика идентификации сырьевых компонентов. Гистологические методы идентификации состава сырья, используемые в международной практике, позволяют контролировать качество и исключают возможность фальсификации мясных продуктов.
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)