Пошуковий запит: (<.>K=м'ясо птиці<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 за 15 |
>1.
| Новини АПК. Виробництво яєць і м'яса птиці в Україні у першому півріччі 2012 року // Сучасне птахівництво. -Київ:Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2012. т.№ 8.-С.2-3
|
>2.
| Маслак О. Тенденції ринку продукції птахівництва/О. Маслак // Агробізнес сьогодні, 2013. т.№ 24.-С.12-13
|
>3.
| Мельник Ю. Сьогодення та майбутнє агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт"/Ю. Мельник ; інтерв'ю вела Наталія Куян // Ефективне птахівництво, 2014. т.№ 8/9.-С.5-7
|
>4.
| Фотіна Т. І. Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва/Т. І. Фотіна // Ефективне птахівництво, 2014. т.№ 8/9.-С.52-55
|
>5.
| Перспективы в кормлении птицы: как сделать производство птицы стабильным // Ефективне птахівництво, 2014. т.№ 12.-С.4-6
|
>6.
| Следзь С. Агроекспорт: прощавай, Росіє, - торгуємо з Китаєм/С. Следзь // Дзеркало тижня. -Київ:Дзеркало тижня, 2015. т.№ 33.-С.9
|
>7.
| Карпенко С. Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы/Сергей Карпенко // Сучасне птахівництво, 2015. т.№ 6.-С.2-3
|
>8.
| Карпенко С. Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы/Сергей Карпенко ; подгот. Илья Есин // Ефективне птахівництво, 2015. т.№ 6.-С.4
|
>9.
| Гоноцкий В. А. Глубокая переработка мяса птицы/ В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 2.-С.30-32
|
>10.
| Програма розвитку птахівництва у дослідних господарствах мережі НААН/О. В. Терещенко [та ін.] // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 5/6.-С.30-36
|
>11.
| Гоноцкий В. А Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки/В. А Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 9.-С.31-33
|
>12.
| Рябоконь Ю. А. Состояние и перспективы развития индейководства/Ю. А. Рябоконь // Ефективне птахівництво, 2016. т.№ 10.-С.8-12
|
>13.
| Гоноцкий В. А. Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки/В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2017. т.№ 2.-С.36-39
|
>14.
| Пищевая ценность мяса птицы/подгот. : Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво, 2017. т.№ 9.-С.31-36
|
>15.
| Гоноцкий В. А. Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку/В. А. Гоноцкий // Ефективне птахівництво, 2018. т.№ 1.-С.16-20
|
|