Головна
Шановні користувачі!
Чернігівська ОУНБ ім. Софії та Олександра Русових проводить роботу відповідно до
Рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики України
щодо актуалізації бібліотечних фондів у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України.
Авторизація
Прізвище
Пароль
Увійти
 
Вид пошуку
 
Стандартний
Розширений
Професійний
Розподілений
За словником
Бази даних
Електронна картотека аналітичного опису статей - результати пошуку
Електронний каталог книг
Електронна картотека аналітичного опису статей
Зведений краєзнавчий каталог Чернігівщини
Електронна бібліотека
Електронний каталог відділу мистецтв (ноти, диски, грамплатівки)
Електронний каталог книг іноземними мовами
Друковані ЗМІ про нас
Зона пошуку
Ключові слова
Автор
Назва
Рік видання
Формат представлення знайдених документів:
повний
інформаційний
короткий
Відсортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
типом документа
Пошуковий запит:
(<.>K=м'ясо птиці<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
15
Показані документи
с 1 за 15
>
1.
Гоноцкий, В. А.
Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2018. -
№ 1
. - С. 16-20 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
механічне обвалювання м'яса
--
м'ясо птиці
--
якість м'яса птиці
Анотація:
Мясо птицы является важнейшим источником полноценного белка животного происхождения, липидов с высоким уровнем незаменимых жирных кислот. Дана характеристика мяса птицы, направляемого на механическую обвалку.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
2.
Карпенко, С.
Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы [Текст] / Сергей Карпенко> // Сучасне птахівництво. - 2015. -
№ 6
. - С. 2-3 : ил.
Рубрики:
Птахівництво--Курівництво--М'ясне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
експорт
--
конкуренція
--
курятина
--
міжнародна торгівля
--
світовий ринок птиці
Анотація:
Учитывая, что сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на экспорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
3.
Карпенко, С.
Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы [Текст] / Сергей Карпенко ; подгот. Илья Есин> // Ефективне птахівництво. - 2015. -
№ 6
. - С. 4
Рубрики:
Птахівництво--
М'ясо птиці
--Експорт
Курівництво--М'ясне виробництво--Експорт
Кл.слова (ненормовані):
курятина
--
бройлери
--
експорт курятини
--
м'ясо птиці
--
міжнародна торгівля
--
квота на експорт птиці
Анотація:
Учитывая, что на сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на експорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор Ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко.
Дод.точки доступу:
Есин, И. \подгот.\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
4.
Маслак , Олександр
.
Тенденції ринку продукції птахівництва [Текст] / О. Маслак > // Агробізнес сьогодні. - 2013. -
№ 24
. - С. 12-13 : ілюстр.
Рубрики:
Птахівництво
Курівництво--Переробка--Ринок
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
яйця
--
ринок продукції птахівництва
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
5.
Мельник, Юрій
.
Сьогодення та майбутнє агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" [Текст] / Ю. Мельник ; інтерв'ю вела Наталія Куян> // Ефективне птахівництво. - 2014. -
№ 8/9
. - С. 5-7 : ілюстр.
Рубрики:
Птахівництво--Холдингові компанії
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
показники
--
орендовані землі
--
податки
--
експорт м'яса птиці
Анотація:
Голова правління агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" Юрій Мельник розповів про сьогодення та майбутнє МХП напередодні свята птахівників - 50-річчя промислового птахівництва України.
Дод.точки доступу:
Куян, Наталія \інтерв'ю вела.\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
6.
Рябоконь, Ю. А.
Состояние и перспективы развития индейководства [Текст] / Ю. А. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 10
. - С. 8-12 : ілюстр. табл.
Рубрики:
Птахівництво--Індиківництво
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
індичатина
--
поживні особливості м'яса індиків
--
виробництво індичатини
Анотація:
За последние два десятилетия производства мяса птицы в мире возросло более чем в три раза. Основными причинами такого роста являются высокие питательные и диетические свойства птичьего мяса, а также высокая эффективность промышленного птицеводства. Затраты кормов на производство одного килограмма мяса бройлеров в 2 раза ниже, чем на призводство одного килограмма свинины, и в 3 раза ниже, чем на производство одного килограмма говядины. По уровню усвоения кормов индейки уступают только бройлерам, но по биологической ценности мясо индеек стоит на первом месте.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
7.
Програма розвитку птахівництва
у дослідних господарствах мережі НААН [Текст] / О. В. Терещенко [та ін.]> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 5/6
. - С. 30-36 : табл., фот.
Рубрики:
Птахівництво--Курівництво--Племінна справа
Птахівництво--Індиківництво--Продукти птахівництва
Птахівництво--Гусівництво--Розведення
Птахівництво--Дослідні господарства--Бірки, село (Харківська обл.)
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
яйця
--
селекційно-племінна робота
--
племінні репродуктори
--
експериментальна ферма
Анотація:
Птахівництво є одним з найперспективніших напрямків діяльності галузі тваринництва не лише в Україні, а і в світі, оскільки продукція птахівництва як м'ясного, так і яєчного напрямку спрямована на забезпечення харчових потреб населення та продовольчої безпеки держави.
Дод.точки доступу:
Терещенко, О. В.; Катеринич, О. О.; Хвостик, В. П.; Панькова, С. М.; Руда, С. В.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
8.
Фотіна, Т. І.
Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва [Текст] / Т. І. Фотіна> // Ефективне птахівництво. - 2014. -
№ 8/9
. - С. 52-55 : рис. - Бібліогр.: с. 55
Рубрики:
Птахівництво--Продукція--Якість
Кл.слова (ненормовані):
безпека продуктів птахівництва
--
харчові продукти
--
м'ясо птиці
--
НАССР
--
якість харчових продуктів
Анотація:
Якість харчових продуктів відіграє важливу роль у життєдіяльності людей. Особливо актуальне питання ветеринарно-санітарного контролю виробництва продуктів птахівництва в сучасних умовах. Для вирішення подібних проблем сучасна світова харчова промисловість запроваджує нову систему управління безпекою харчової продукції - систему НАССР, яка відповідає цим вимогам.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
9.
Пищевая ценность мяса
птицы [Текст] / подгот. : Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 9
. - С. 31-36 : ил., табл.
Рубрики:
Птиця--М'ясо
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
харчова цінність м'яса птиці
--
м'ясо гусака
--
м'ясо індички
--
м'ясо курки
Анотація:
Мясо птицы универсально. В составе этого продукта весь комплекс аминокислот в самом идеальном соотношении, много калия, кальция, натрия, фосфора, железа, хлора. Мясо птицы считалось и считается деликатесным блюдом. В нем много белка самого высокого качества, умеренное количество жира, мало соединительной ткани. Очень нежное мясо у молодой птицы. Для детей и больных - это самый полезный и диетический продукт.
Дод.точки доступу:
Рябоконь, Ю. А. \подгот.\; Рябоконь, В. В. \подгот.\
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
10.
Перспективы в кормлении
птицы: как сделать производство птицы стабильным [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2014. -
№ 12
. - С. 4-6 : ілюстр.
Рубрики:
Птахівництво--Годування--Корми
Птахівництво--Конференції
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
кормові білки
--
раціон
--
виробництво птиці
Анотація:
Темой 31-го научного симпозиума птицеводов, организованного британским отделением Научной Ассоциации Мирового Птицеводства (WPSA) стал поиск путей решения проблемы стабильного производства мяса птицы. Конференция ставила целью изучить все аспекты стабильности - экономику, окружающую среду и этику. Симпозиум проводился в английском городе Честер в сентябре 2014 года по теме "Стабильное производство мяса птицы в Европе".
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
11.
Новини АПК. Виробництво
яєць і м'яса птиці в Україні у першому півріччі 2012 року [Текст]> // Сучасне птахівництво. - 2012. -
№ 8
. - С. 2-3 : табл.
Рубрики:
Птахівництво
М'ясне виробництво
Птахопродукти
Кл.слова (ненормовані):
яйця
--
м'ясо птиці
--
виробництво яєць
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
12.
Гоноцкий, В. А.
Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2017. -
№ 2
. - С. 36-39 : ил., табл.
Рубрики:
Птахівництво--М'ясо--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
механічне обвалювання м'яса птиці
--
кісткове борошно
Анотація:
В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
13.
Гоноцкий, В. А.
Глубокая переработка мяса птицы [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 2
. - С. 30-32 : рис., табл.
Рубрики:
Птахопродукти--Переробка
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо птиці
--
тушки птиці
--
оброблення тушок
--
субпродукти
Анотація:
В связи с различными привычками и запросами потребителей мяса птицы возникла объективная потребность реализации мяса птицы не только в виде тушек, но и после разделки ее на отдельные части в соответсвии с гастрономическим назначением и экономической целесообразностью. Приведены самые различные схемы разделки тушек птицы.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
14.
Гоноцкий, В. А
Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. -
№ 9
. - С. 31-33 : ил., табл.
Рубрики:
Птахопродукти--М'ясо--Якість
Кл.слова (ненормовані):
м'ясопродукти
--
м'ясо птиці
--
переробка м'яса птиці
--
зберігання м'яса птиці
Анотація:
В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья.
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)
Знайти схожі
>
15.
Следзь, С.
Агроекспорт: прощавай, Росіє, - торгуємо з Китаєм [Текст] / С. Следзь> // Дзеркало тижня. - 2015. -
№ 33
. - С. 9 : табл.
ББК
65.9(4УКР)
Рубрики:
Експорт--Зовнішня торгівля--Товари--Україна, 21 ст.
Експорт--Сільськогосподарська продукція
Кл.слова (ненормовані):
оброблене зерно зернових культур
--
готові продукти із зерна
--
цукор
--
томатна паста
--
м'ясо птиці
Анотація:
Найбільшим покупцем українського продовольства став Китай, Росія - в аутсайдерах
Є примірники у відділах:
всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)
Знайти схожі
повний формат
короткий формат
всі знайдені
відмічені
окрім відмічених
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)